Dolar 34,2680
%0.08
Euro 37,6435
%0.03
Altın 2.907,000
%-0.5
Bist-100 9.030,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şavşatlı minik öğrenciler üniversiteli ağabeyleri ile buluştu

Şavşatlı minik öğrenciler üniversiteli ağabeyleri ile buluştu

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kulüpler Birliği öğrencileri, 6. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Artvin'in Şavşat ilçesine gelerek okullu minik kardeşleri ile buluştu.    Daha önce aynı proje doğrultusunda...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 11:43
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kulüpler Birliği öğrencileri, 6. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Artvin'in Şavşat ilçesine gelerek okullu minik kardeşleri ile buluştu.

    Daha önce aynı proje doğrultusunda Mardin, Elazığ, Aksaray, Mardin ve Van’da öğrencilerle bir araya gelerek okulların ve öğrencilerin birçok sorunlarını çözen Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği öğrencilerinin bu yılki durakları Şavşat oldu.

    Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği Öğrencileri 6. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Artvin’e gelerek Şavşat Köprüyaka Yatılı İlköğretim Okulu'nda (YİBO) okulun ve öğrencilerin birçok sorunlarını gidermeye çalışacak. Üniversitenin bu yıl 6.sı düzenlenecek olan sosyal sorumluluk projesi, 14-21 Nisan 2013 tarihlerinde toplam öğrenci sayısı 300 olan Artvin Şavşat Köprüyaka Yatılı Bölge Ortaokulu ve İlçe Merkezine 37 kilometre mesafede bulunan 9 sınıf ve 57 öğrencisi olan Pınarlı Ortaokulu'nda gerçekleşecek.

    İstanbul’dan uçakla Trabzon’a gelen öğrenciler, daha sonra Artvin Çoruh Üniversitesi'nin sağlamış olduğu araçla Şavşat ilçesine gelerek faaliyetlerine başladı. Üniversiteli öğrenciler Şavşat Hükümet Konağı önünde Davul ve Zurnalarla karşılandı. Öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Topsakal Şavşat Köprüyaka YİBO Müdürü Erkan Durmuş, Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Selahattin İşçi, Şavşat FEM Dershanesi Müdürü Yakup Büyükay ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

    Köprüyaka YİBO öğrencileri tarafından çiçek sunulan Üniversiteli öğrenci gurubuna ilçe halkı büyük ilgi gösterdi. Misafir öğrenci grubu Şavşat halkı ve Şavşatlı öğretmen ve öğrencilerle birlikte halaylar çekip horon oynadı.

    Öğrenci grubu 1 hafta süre ile Şavşat’ta Yeşil Vadi Turistik Otel'de konaklayacak. Üniversiteliler ilçede bulunan 2 okulda öğrenci ve öğretmenlerine verilmek üzere bir TIR dolusu malzeme ve önemli ölçüde hediyelerle geldiği, ayrıca Köprüyaka YİBO ve Pınarlı İlköğretim Okullarının ihtiyacı olan bütün araç ve gereçlerini karşılamaya çalışacak

    Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri Şavşat Köprüyaka YİBO ve Pınarlı Ortaokulu'nda 1 hafta süreyle gündüz ve gece çeşitli faaliyetlerde bulunacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.