Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Seçim yapacağım isterse genel merkez görevden alsın“

“Seçim yapacağım isterse genel merkez görevden alsın“

CHP İl Danışma Kurulu toplantısında basına kapalı bölümde geçen konuşmalarda 'ön seçime' yönelik beklenti vardı. Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz'un, 'ben sandığımı koyarım, kim nedese desin' çıkışı kadar, eski başkanlardan Rıfat Nalbantoğlu'nun Ali Engin'e 'Türkçe Olimpiyatları' sitemi de zirveye damgasını vuran gelişmelerdi

  • Ege Postası
  • 16.06.2013 - 12:28
SERCAN AVCI/ HABER SERVİSİ- CHP'nin İl Danışma Kurulu toplantısının basına kapalı bölümünde 26 kişi söz aldı. Toplantıya CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz'un sözleri damga vurdu. Manduz, "Biz örgüt olarak önseçim istiyoruz. Bunu genel merkez yöneticilerini de defalarca söyledik. Ben Karabağlar'ın her mahallesinde partililerin önüne sandık koyup seçim yapacağım. Genel merkez ister buradan çıkan sonucu kabul eder ister etmez. Ama ben bunu yapacağım. İsterlerse beni görevden alsınlar. Ben partililere bunun sözünü verdim" dedi. Manduz'un bu konuşmasına kürsüye çıkarak söz alan Foça İlçe Başkanı Osman Mert, Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş ve Bergama İlçe Başkanı İdris Yavuz Yılmaz da destek verdi. İlçe başkanları, genel merkezin yerel seçimlerde aday adayı olmayı düşünen ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile ilgili açıklanan takviminin yanlış olduğu konusunda görüş ifade etti.

NALBANTOĞLU'NDAN HEM TEBRİK HEM ELEŞTİRİ
Toplantıda konuşan CHP İzmir eski İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu ise Engin'i çalışmalarından dolayı tebrik etti hem de Türkçe Olimpiyatları'na katıldığı için eleştirdi. Nalbantoğlu, "Bugün il kongresi olsa yine Engin'i desteklerim. Ali Bey çok iyi çalışıyor. Kendisini tebrik ederim. Ancak Türkçe Olimpiyatları'na katılmasını onaylamadım. Kabul edemedim. Oraya katıldığını görünce çok üzüldüm. 23 Nisan'a alternatif bir etkinlik. Oraya gitmemesi lazımdı" dedi. Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için iş bırakan ESHOT şoförlerini disipline göndereceğini açıklayan Kocaoğlu'na yüklenen Nalbantoğlu, "Altında imzamız olan Sosyalist Enternasyonel kararlarını bulamıyorsan parti programını bir daha oku bakalım. Parti programında dayanışma grevi var diye bir şey var." dedi.

İNSANLARI KUCAKLAMAYA DEVAM EDECEĞİM
Toplantının kapanış konuşmasını yapan İl Başkanı Engin ise, "öyle bir aldı ki, 'Ali Enin çok iyi niyetli. İyi niyetlilik suç olmuş' diye eleştiriler geliyor. Ne derlerse desinler ben insanları kucaklamaya, iyi niyetli olmaya devam edeceğim" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.