Dolar 34,1551
%0.06
Euro 38,2216
%-0.06
Altın 2.936,020
%0.09
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehit annesinden Bozdağ’a: O adamı televizyona çıkarmayın

Şehit annesinden Bozdağ’a: O adamı televizyona çıkarmayın

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Amasya'da katıldığı programlar sonrasında şehir turu yaptı. Bakan Bozdağ'a şehir turunda Vali Abdil Celil Öz, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti Amasya milletvekilleri...

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 19:58
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Amasya'da katıldığı programlar sonrasında şehir turu yaptı.

Bakan Bozdağ'a şehir turunda Vali Abdil Celil Öz, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti Amasya milletvekilleri Naci Bostancı ve Avni Erdemir de eşlik etti.

Bozdağ, il merkezinin ortasından geçen Yeşilırmak kenarında protokol ile yaptığı yürüyüş esnasında yayına yaklaşan bir şehit annesi ile konuştu. Oğlu 1998 yılında Hakkari Yüksekova'da operasyonda mayına basarak şehit düşen 7 aylık asker Erkan Taşan'ın annesi Fatma Taşan, Bozdağ’dan akan kanın durdurulmasını ve çözüm sürecinin bir an evvel sonuçlandırılmasını istedi.

Şehit annesi Fatma Taşan, "Benim ciğerim yandı, başka annelerin ciğeri yanmasın. Çocuğumu sadece askere gönderdiğimi hatırlıyorum, ondan sonrasını hatırlamıyorum. Yardımcı olun ne olur. Televizyonlarda akan kanı izledikçe perişan oluyoruz. Sizlerin de var evladı. Evlat acısı çok zor." dedi.

Anne Taşan, Abdullah Öcalan'ı kastederek, "Şu adamı televizyona çıkarmasınlar ne olur. Onu gördükçe temelli perişan oluyorum. O adamı gördükçe içimden televizyonu kırmak geliyor." diye konuştu.

Bozdağ, şehit annesi Fatma Taşan'a, "Başınız sağolsun, bizim bütün derdimiz akan kanın durmasıdır. Hepimiz istiyoruz ki başka bir annenin yüreği yanmasın." diye cevap verdi.

        Bozdağ, bu diyaloğun ardından yeni evlenen ve fotoğraf çektiren çiftle karşılaştı. Bozdağ'ın yeni evlenen çifte, "Allah mesut bahtiyar etsin. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çocuk sayısı ile ilgili dediklerini biliyorsunuz. Bu konuda bir problem yok değil mi'" demesi gülüşmelere sebep oldu.

Daha sonra Bozdağ, genç çifte mutluluklar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.