Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sındır onları da yalnız bırakmadı

Sındır onları da yalnız bırakmadı

2009 yılında kurulan Çamdibi Hanımlar Kültür ve Sanat Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni Yeşilova'da yapıldı. Geceye katılan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, vatandaşları el ele, gönül gönüle vererek gerçekleştirdiği organizasyonu örnek olması gerektiğini söyledi

  • Ege Postası
  • 24.08.2013 - 09:40
İZMİR - Çamdibi Hanımlar Kültür ve Sanat Derneği'nin 5'incisini düzenlediği Geleneksel Sünnet Şenliği Yeşilova Okçu Düğün Salonu'nda yapıldı. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, renkli görüntülere sahne olan organizasyonda sünnet çocukları ve ailelerini yalnız bırakmadı.

Coşku dolu organizasyonda şarkılar hep bir ağızdan söylendi, halaylar çekildi. Derneğin Kurucu Başkanı Yahya Bayram katılımı nedeniyle Başkan Sındır'a bir teşekkür plaketi sundu. Organizasyona destek veren iş adamları ise plaketlerini Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ın elinden aldı.

2009 yılında kurulan Çamdibi Hanımlar Kültür ve Sanat Derneği'nin belediye başkanlığına aday olduğu süreçte bir araya geldiği ilk derneklerden biri olduğunu hatırlatan Başkan Sındır, ''O günkü heyecanı hala taşıdığınızı görüyorum. Halkın el ele vererek gönül birliği içerisinde gerçekleştirdiği örnek bir organizasyon. Bu kutsal hizmeti veren derneğe ve onlara destek
olan iş adamlarına teşekkür ediyorum. Sünnet çocuklarımıza da sağlıklı, başarılı ve mutlu yaşam diliyorum'' diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.