Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarsus’taki esrar operasyonunda 6 kişi tutuklandı

Tarsus’taki esrar operasyonunda 6 kişi tutuklandı

Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ekiplerinin yaptığı ve 398 kilo esrar maddesinin ele geçirildiği operasyonda yakalanan 6 kişi çıkarıldıkları adliyede tutuklandı.Tarsus...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 15:52
Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ekiplerinin yaptığı ve 398 kilo esrar maddesinin ele geçirildiği operasyonda yakalanan 6 kişi çıkarıldıkları adliyede tutuklandı.

Tarsus polisi, Şanlıurfa polisi ile ortaklaşa yaptığı çalışmada, doğu illerinden Tarsus’a bir TIR ile esrar maddesi getirileceği bilgisini aldı. KOM ekipleri Şanlıurfa polisi ile irtibata geçerek ortak çalışma başlattı. İçine esrar yüklenen çadır çekili sarı renkli TIR’ı beklemeye başlayan ekipler, çevirme noktası oluşturdu. Trafiğin kontrollü bir şekilde akışını sağlayan polisler bahse konu TIR’ı görünce operasyon için harekete geçti. Yapılan operasyonda durdurulan TIR’ın dorsesinin çadırını açan polisler çuvallar ve poşetler içinde piyasa değeri 1 milyon TL olan 398 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Polisler, esrar maddesinin ticaretini ve sevkiyatını yaptıkları iddiasıyla M.S., T.Ö., E.Ç., S.D., R.Z. ve H.A. isimli zanlıları Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Zanlılar, çıkarıldıkları Tarsus Adliyesi'nde tutuklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.