Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tayfur Çiçek'ten ilginç çıkış

Tayfur Çiçek'ten ilginç çıkış

CHP'ye geçişinin ardından Tire'de parti içi muhaliflerin hedefi haline gelen Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, "Adaylığım birilerini incitecekse CHP'de kapıcı bile olurum. Bu partide kalıcı olmaya geldim" dedi

  • Ege Postası
  • 04.09.2013 - 11:55
İZMİR- Yeni Asır gazetesinin haberine göre CHP'ye geçişi krize yol açan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun geçen yılki ilçe ziyareti sırasında kendisini partiye çağırıp "Benden haber bekle" dediğini öne sürdü. CHP'den kendisi dışında bir aday gösterildiği takdirde o adayı sonuna kadar destekleyeceğini ifade eden Çiçek, "Adaylığım birilerini incitecekse CHP'de kapıcı bile olurum. Bu partide kalıcı olmaya geldim" dedi. Aday adaylığı dosyasını önceki gün Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan'a teslim eden Tayfur Çiçek, CHP ile birlikte yeni bir sayfa açtığını söyledi.

ENGELLENMEYE ÇALIŞILDIK
Siyasi hayatı boyunca "sosyal demokrat" kimliğini hiç saklamadığını ifade eden Çiçek, amcası ve babasının da yıllar önce Tire'de ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu kaydetti. "Şu an Tire Belediyesi CHP'li bir başkan tarafından yönetiliyor" diyen Çiçek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Birileri tarafından hep engellenmeye çalışıldık. Belediyemizi incelemeye gelen müfettişlerle neredeyse artık arkadaş gibi olduk. Ancak bugüne kadar utanılacak hiçbir işe imza atmadım. Önümüzdeki günlerde genel başkanımızın da katılımıyla, 5 yılda gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizin ilçemizde toplu açılışını yapacağız. Doğrulardan yanayız. Artık dedikodu değil, iş zamanı. Yerel seçimlerde, Tire'de sandıktan ezici bir farkla çıkacağız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.