Dolar 33,9989
%-0.18
Euro 38,0498
%0.38
Altın 2.830,590
%0.99
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üç fidanı tiyatro ile andılar

Üç fidanı tiyatro ile andılar

Buca Belediyesi Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın idam edilişinin 42. yıl dönümünde anma etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte CHP Buca Gençlik Kolları Tiyatro Topluluğu’nun Deniz Gezmiş ve yol arkadaşlarını canlandıran temsili tiyatro gösterimi sahne aldı.

  • Ege Postası
  • 07.05.2014 - 15:23
İZMİR-Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen anma etkinliğine, CHP Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı, CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, CHP Buca Belediyesi Meclis Üyesi Murat ışık, Hıdır Kaya, Serkan Kalmaz, ve Kasım Aktar, CHP Buca Gençlik Kolları Başkanı Ali Duman, İzmir 68’liler Platformu Başkanı Okan Yüksel ve çok sayıda Bucalı vatandaşlar katıldı. Etkinlikte Deniz Gezmiş ve yol arkadaşlarını yargılandığı mahkeme canlandırıldı. Mahkemede hakimin kalemi kırdığı bölümde izleyenler duygulu anlar yaşadı. Tiyatro oyununun ardından CHP Buca Gençlik Kolu Üniversite Komisyon Korosu duygu dolu şarkılarıyla sahne aldı.
Anma etkinliği, Gezmiş, İnan ve Aslan’ın fotoğraflarının bulunduğu köşeye mum yakılarak dualar edilmesinin ardından sona erdi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.