Dolar 34,1101
%0
Euro 38,1788
%0.03
Altın 2.915,370
%0.03
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uşak Üniversitesi İİBF yeni akademik yıla başladı

Uşak Üniversitesi İİBF yeni akademik yıla başladı

Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), yeni akademik yılı törenle açtı. Törene Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Tosun, Dekan Prof. Dr. Mehmet Faysal Gökalp, akademisyenler ve idari...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 16:42
Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), yeni akademik yılı törenle açtı. Törene Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Tosun, Dekan Prof. Dr. Mehmet Faysal Gökalp, akademisyenler ve idari personel katıldı.

Rektör Çelik, törende yaptığı konuşmada fakültenin her geçen yıl büyüdüğünü belirterek, bu başarıda emeği geçen başta Dekan Gökalp olmak üzere bütün akademisyen ve idarecilere teşekkür etti. İİBF Ekonometri Bölümü’ne bu yıl öğrenci aldıklarını söyleyen Çelik, “Gelecek yıl Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ile Sosyal Hizmetler bölümlerine de öğrenci almak istiyoruz. Bunun için hazırlanıyoruz. İİBF, hem nitelik hem de nicelik olarak büyüyor. Bütün bu gelişmeler, takım ruhuyla çalışarak oluyor. Öğrencilerimizin bilgi, beceri ve yetkinlikle donanması için böyle bir sinerji şart. Ben tekrar herkese teşekkür ediyorum, yeni akademik yılın hayırlı geçmesini diliyorum.” dedi.

Dekan Gökalp ise fakülte olarak bu yıl rekor seviyede öğrenci aldıklarına dikkat çekerek, sayının 2 bin 753'e ulaştığını kaydetti. Yeni akademik yılın genel kurulunu ve açılışını yapmaktan mutlu olduklarını belirten Prof. Dr. Gökalp, “İİBF olarak sağlam adımlar atarak büyüyoruz. Beşinci bölümümüz olan Ekonometri'ye öğrenci aldık. Ek kontenjanlarla birlikte öğrenci sayımız daha da artacak. Şu an 117’si uluslararası olmak üzere 854 yeni öğrenci, fakültemize kayıt yaptırdı. Öğretim üyelerimize, gösterdikleri ciddi akademik performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Fakültemizde çeşitli komisyonlar var. Bu yıl Optimum Ekonomi ve Yönetim Bilimleri Dergisi çıkaracağız. Bu derginin çıkmasında emeği geçen ve komisyonlarımızda görev alan öğretim üyelerimize teşekkür ediyorum. 2013-2014 eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.