Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uşak polisinden sürücülere şeker ve kolonya ikramı

Uşak polisinden sürücülere şeker ve kolonya ikramı

Uşak Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Uşak-Afyon, Uşak-Denizli, Uşak-İzmir yolları üzerinde durdurdukları araçlara şeker ve kolonya ikram ederek, güvenli bir seyahat için uyarılarda bulunuyor.Uşak...

  • Ege Postası
  • 08.08.2013 - 14:11
Uşak Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Uşak-Afyon, Uşak-Denizli, Uşak-İzmir yolları üzerinde durdurdukları araçlara şeker ve kolonya ikram ederek, güvenli bir seyahat için uyarılarda bulunuyor.

Uşak – Afyon yolu üzerinde Bölge Trafik Şubesi komiseri Kemalettin Temel ve ekibi, Ramazan Bayramı için yollara düşen sürücüleri şaşırtan bir uygulama yapıyor. Durdurulan sürücülere 30 kilometrede bir polis uygulama noktası olduğu ve emniyet kemeri ile hız konularında dikkatli olmalarını isteniyor. Sürücülerin herhangi bir sorunları ya da yardıma ihtiyaç duyduklarında çekinmeden ekiplerden yardım isteyebilecekleri hatırlatılıyor.

Aileleri ile birlikte bayram tatili için yolda olan araç sürücüleri ve aileleri yapılan uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi. Sürücüler, “Biz tatile çıkıyoruz, onlar görev yapıyorlar. Bu uygulamalar bizim güvenliğimiz için, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.