Dolar 34,2574
%0.04
Euro 37,5996
%-0.1
Altın 2.877,830
%-0.31
Bist-100 8.934,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uşak’ta 'Türkiye’de Demokratikleşme ve Yerel Kalkınma' konferansı düzenlendi

Uşak’ta 'Türkiye’de Demokratikleşme ve Yerel Kalkınma' konferansı düzenlendi

Uşak Üniversitesi tarafından, “Türkiye’de Demokratikleşme ve Yerel Kalkınma” adlı bir konferans düzenlendi. Konferansa Milletvekili İsmail Güneş, Vali Mehmet Ufuk Erden, Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Sayın...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 10:52
Uşak Üniversitesi tarafından, “Türkiye’de Demokratikleşme ve Yerel Kalkınma” adlı bir konferans düzenlendi. Konferansa Milletvekili İsmail Güneş, Vali Mehmet Ufuk Erden, Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Sayın Dalkıran ve Prof. Dr. Salih Çelebioğlu, Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Adil Karaman, Uşak Kent Konseyi Başkanı Zafer Aydın, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Mustafa Kemal Paşa Amfisi’ndeki konferansı, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği Danışmanı Dr. Murat Yılmaz verdi. Dr. Yılmaz, Türkiye’nin demokrasi tarihinden bahsederek, son yıllarda hızlı bir değişim ve dönüşüm geçirdiğini söyledi: “Türkiye’de her alanda gerçekleşen hızlı değişim ve dönüşümün arkasındaki temel mantık, halkın ihtiyaç, talep ve şikayetlerinin esas alındığı, kamu kaynaklarının buna göre harcandığı, aynı zamanda temel hak ve hürriyetlerin esas alındığı anayasal bir devletin inşa edilmesidir.”

Konferansın sonunda Vali Erden, Dr. Murat Yılmaz’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.