Dolar 34,1234
%0.04
Euro 38,1428
%-0.06
Altın 2.915,240
%0.02
Bist-100 9.902,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Büyükersoy, Muş'ta ilk Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katıldı

Vali Büyükersoy, Muş'ta ilk Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katıldı

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Muş’ta ilk Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldı. Büyükersoy, kurumlar arası koordinasyonun kurulması gerektiğini ifade etti. Muş Valiliği 2013 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nı...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 17:52
Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Muş’ta ilk Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldı. Büyükersoy, kurumlar arası koordinasyonun kurulması gerektiğini ifade etti.

Muş Valiliği 2013 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nı yaptı. Vali Vedat Büyükersoy’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya bölge müdürleri, ilçe kaymakamları, üniversite, belediye, belde başkanları ve kamu kurumları amirleri katıldı. Muş’ta ilk defa bir İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldığını belirten Vali Büyükersoy, kurumlar arası koordinasyonun kurulmasına dikkat çekti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Büyükersoy, şunları söyledi: "Kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi ve hizmetlerin yapılması esnasında, kamu kurum ve kuruluşları arasında koordinasyon, işbirliği ve yardımlaşmanın arttırılması, kaynakların daha etkin, verimli, tasarruflu kullanılması ve yatırımların daha hızlı gerçekleştirilmesinde Koordinasyon Toplantıları büyük katkılar sağlamaktadır. Bu toplantıda, yatırımların ve sosyo-ekonomik gelişmelerin izlenmesi ve koordinasyonu, yerel ve bölgesel kalkınma bakımından değerlendirilmesi, yatırımlarının gerçekleşmesi ve bu yatırımlarla ilgili karşılaşılan sorun ve dar boğazlar görüşülerek koordinasyon gerektiren hususlarda kararlar alınacaktır."

"HİZMETLİSİNDEN KURUM MÜDÜRÜNE KADAR, AYNI SORUMLULUK BİLİNCİ İLE HAREKET ETMELİDİR"

İşlerin teslim alınmasında ve hak edişlerin ödenmesinde harcama yetkilileri ile Kontrolörlerin işi yerinde ve ayrıntılı bir şekilde kontrol ederek, Kamu Kaynaklarının israf edilmemesi hususunda titiz davranılmasının çok önemli olduğunu kaydeden Vali Büyükersoy, hizmetlisinden kurum müdürüne kadar herkesin aynı sorumlulukla hareket etmesini istedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.