Dolar 34,2680
%0.08
Euro 37,6435
%0.03
Altın 2.907,000
%-0.5
Bist-100 9.030,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yanimahalle'de Kutlu Doğum coşkusu

Yanimahalle'de Kutlu Doğum coşkusu

Hz. Muhammet’in(SAV) doğumunun bin 442’inci yıldönümü nedeniyle Ankara Yenimahalle Belediyesi, Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Tasavvuf Müziği Konseri ve kaside dinletisi düzenledi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 12:04
Hz. Muhammet’in(SAV) doğumunun bin 442’inci yıldönümü nedeniyle Ankara Yenimahalle Belediyesi, Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Tasavvuf Müziği Konseri ve kaside dinletisi düzenledi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar ile, CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in de katıldığı programda izleyiciler, duygulu anlar yaşadı. Tasavvuf müziği solisti Fazlı Çoban’ın sunuculuk yaptığı gece, Nilsu Koçak ve Şulenur Mete’nin okudukları “40 Yaşındasın” şiiri ile başladı. Tasavvuf müziği solistleri Fazlı Çoban, Esat Aydoğan, Ömer Faruk Güney ve Fatih Koca sahneye çıkarak Türkçe ilahiler ve kasideler seslendirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Tasavvuf Müziği Şefi Hafız İsmail Coşar da gecede misafir olarak sahneye çıkanların arasındaydı.

Belediye Başkanı Fethi Yaşar böyle bir geceye ev sahipliği yapmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Hazreti Muhammed, tüm insanlığa gönderilmiş iyilik, barış ve rahmet peygamberidir. Bizler, iyiyi kötüyü ayırt etmeyi, birbirimizi sevmeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı, ahlakın güzelliklerini, dürüstlüğü, doğruluğu, erdemli ve hoşgörülü olmayı yani her şeyin en iyisini ve en güzelini, o rahmet peygamberinden öğrendik." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.