Dolar 34,1365
%0.11
Euro 37,9778
%-0.3
Altın 2.882,960
%0.28
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yılmaz:  'Çiğli halkı özür bekliyor'

Yılmaz: 'Çiğli halkı özür bekliyor'

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, "Kocaoğlu'nun hemşehrilerimizden özür dilemesi gerekiyor. Bu işin peşini bırakmayacağız. Özür dileyene kadar ilçemizin dört bir yanını pankartlarla dolduracağız" diye konuştu

  • Ege Postası
  • 07.05.2013 - 09:39
İZMİR - Yeni Asır'dan Onur Çakır'ın haberine göre AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun, İZBAN hattının bölmesi nedeniyle Küçük Çiğli'ye "geçit" yapılmasını isteyen vatandaşlarla yaşadığı "edep" tartışmasının peşini bırakmıyor.
AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, "Kocaoğlu'nun hemşehrilerimizden özür dilemesi gerekiyor. Bu işin peşini bırakmayacağız. Özür dileyene kadar ilçemizin dört bir yanını pankartlarla dolduracağız" dedi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Çiğli'de Evka-5 Katlı Kavşağı'nın açılışında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile İZBAN hattının bölmesi nedeniyle Küçük Çiğli'ye alt veya üstgeçit yapılmasını isteyen vatandaşlar arasında sözlü tartışma yaşanmıştı. Pankartlar ve sözlü olarak tepkilerini dile getiren vatandaşlara Başkan Kocaoğlu, "Sorularınıza yanıt vereceğim. Edebinizle dinleyin" demişti. Bunun üzerine de vatandaşlar Kocaoğlu'na "Edepsiz sensin" diye bağırmış, Kocaoğlu da, "Buradaki düğünde bu pankartları açmayı Küçük Çiğli halkına yakıştıramadım. Ben edepsiz demedim ama şimdi diyorum, edepsizsin. Çiğlili hemşerilerim, böyle 3 tane kendini bilmezin, hesabını soramıyorsanız hepinizden Allah razı olsun" demişti.

Kabul etmiyoruz

AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı, yaşanan bu olay sonrası harekete geçti. AK Partililer Kocaoğlu'nun vatandaşa "edepsiz" demesini pankartlara taşıyacak. İlçenin işlek noktalarına asılacak pankartlarla Kocaoğlu'nun Çiğlililerden özür dilemesi istenecek.
AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, Kocaoğlu'nun hakaretlerini kabul etmediklerini belirterek, "Vatandaş ne yapt? Hiçbir şey. Haklı talebini dile getirdi. Hakaret etmedi. Ayrıca vatandaşın sıkıntısını meclis üyelerimiz defalarca dile getirdi. Ama bir şey yapılmadı. Kocaoğlu'nun hemşehrilerimizden özür dilemesini bekliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Çiğlililere yaptığı hakarete ilçemizin dört bir köşesine asacağımız pankartlarla tepki göstereceğiz. Herkes ne dediğini bilsin istiyoruz. Belediye başkanına tepki gösterenler normal vatandaş. Çoğu 2009 yerel seçimlerinde CHP'ye oy vermiş insanlar. CHP'li Başkan'ın kendi seçmenine hakaret edecek kadar sinir sistemi bozulmuş" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.