Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti’de ilçe ve il kongre takvimi başlıyor

İYİ Parti’de ilçe ve il kongre takvimi başlıyor

Partisinin İl Divan Kurulu ve İl Yönetim Kurulu toplantısında kongre takviminin resmileşeceğini belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, ilçe kongrelerini 10-11 Şubat tarihleri arasında tamamlayıp 10 Mart Cumartesi günü de il kongresini gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. İYİ Parti Meral Akşener’in ise 17 Şubat’ta İzmir’e gelip il binasının resmi açılışını gerçekleştirmesi ve İzmirlilerle buluşması bekleniyor. İlçe ve il kongre takvimi başlıyor

  • Ege Postası
  • 30.01.2018 - 10:20

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir İl Başkanlığı, ilçe ve il kongre takvimini netleştirdi. Bergama dışında 29 ilçe başkanını atayan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Çarşamba günü İl Divan Kurulu, Perşembe günü de İl Yönetim Kurulu toplantısının ardından ilçe kongre takvimini netleştirip açıklayacaklarını belirterek, 10-11 Şubat’ta ilçe kongrelerini, 10 Mart Cumartesi günü de İl Kongresi’ni gerçekleştirmeyi düşündüklerini açıkladı.

Partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in 17 Şubat’ta gerçekleşecek il binasının açılışı öncesi ilçe ve il kongrelerini tamamlamış olacaklarını kaydeden Başkan Ulupınar, ilçe ve il kongrelerine tek adayla girileceğini dile getirdi.

İLÇE KONGRELERİ 10-11 ŞUBAT, İL KONGRESİ 10 MART CUMARTESİ GERÇEKLEŞECEK

Kendisi de tek aday olarak il kongresine girecek olan İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, “Teşkilatlanma çalışmalarımız bitmek üzere. İl kongremizi 10 Mart Cumartesi, ilçe kongrelerimizi de 10-11 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Çarşamba ve Perşembe günü gerçekleştirilecek il divan ve yönetim kurulu toplantılarımızda da bu konuyu ele alacak ve kamuoyuna resmen açıklayacağız” dedi.

AKŞENER’İN PROGRAMI VE HAZIRLIK AYRINTILARI DA PERŞEMBE GÜNÜ NETLEŞECEK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in il başkanlığı binasının resmi açılışına katılmak için geleceği İzmir’de hazırlıklarını sürdürdüklerini, Akşener’in programının ve hazırlık detaylarının da Perşembe günü netleşeceğini sözlerine ekledi.  17 Şubat’ta İzmir’e gelecek olan Akşener, havalimanında partilileri tarafından karşılandıktan sonra il binası açılışını gerçekleştirecek. Ardından akşam 2 bin 500 kişinin katılması öngörülen yemeğe katılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.