Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de CHP kulisleri bu haberle çalkalanıyor

İzmir'de CHP kulisleri bu haberle çalkalanıyor

CHP'de delege seçimleri öncesi kulisler hareketlendi. CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın eski il başkanlarından Rıfat Nalbantoğlu'na il kongresinde adaylık önerisinde bulunduğu iddia edildi. İzmir'de CHP kulisleri bu haberle çalkalanıyor

  • Ege Postası
  • 07.09.2017 - 10:49

EGEPOSTASI-KULİS HABER CHP’de hafta sonu yapılacak delege seçimleri öncesi sular iyice ısındı. İlçelerde yapılacak delege seçimleri öncesi il kongresi hesapları erken başlamış görünüyor. CHP’de Aziz Kocaoğlu ve Alaattin Yüksel ekibine muhalif olan milletvekillerinin başında olan İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın il kongresi öncesi kulis çalışmaları yaptığı iddia edildi. Özkan’ın bu doğrultuda İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu ve Konak delegasyonun önemli isimlerinden Mustafa Kocaoğlu ile görüştüğü iddia edildi.

NALBANTOĞLU'NA İL BAŞKAN ADAYI OL İDDİASI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla, CHP İzmir İl Kongresi'nde taraf olduğu gerekçesiyle karşı karşıya gelen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın önümüzdeki il kongresi öncesi çalışmalara başladığı iddia edildi.  Özkan’ın delege seçimleri öncesi il başkanlığı için il eski başkanlarından Rıfat Nalbantoğlu ile biri Ankara’da diğeri Marmaris’te iki görüşme yaptığı iddia edildi. Bu görüşmenin ardından CHP kulislerinde Özkan’ın Nalbantoğlu'na kongrede aday olması için  öneride bulunduğu iddiaları dolaşmaya başladı.

KALMAZ'I İLÇE BAŞKANI YAPALIM İDDİASI

Öte yandan Özkan’ın, Buca’da delege seçimlerinden sonra ilçe başkanlığına aday olması beklenen CHP Buca meclis üyesi Serkan Kalmaz ile ilgili de kulis yaptığı gelen diğer iddialar asında. Özkan’ın Konak’ta Yalı Grubu olarak bilinen Mustafa Kocaoğlu ve damadı, CHP Buca Meclis Üyesi Serkan Kalmaz'la yemekte bir araya geldiği iddia edildi. Özkan’ın yemekte Kocaoğlu’na "Serkan Kalmaz’ı Buca’ya ilçe başkanı yapalım” önerisinde bulunduğu öne sürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.