Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de buzları eriten selfie!

AK Parti'de buzları eriten selfie!

Yerel seçim sürecinde AK Parti’den Karabağlar Belediye Başkanlığına talip olan Necip Kalkan ve Bilal Doğan arasındaki buzlar eridi.Havalimanına bakanları karşılamaya giden ikili VIP salonunda tesadüfen yan yana oturdu. 15 dakika boyunca samimi bir şekilde sohbet eden ikilinin Ticaret Odası’ndaki anılardan konuştukları belirtildi. İkiliyle birlikte AK Parti Konak Meclis Üyesi Ömür Şanlı son günlerin modasına uyarak selfie (özçekim fotoğrafı) yaptı.

  • Ege Postası
  • 06.06.2014 - 13:47
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 30 Mart yerel seçimleri öncesi  AK Parti Karabağlar'da iş dünyasının tanınan ismi Necip Kalkan belediye başkan adayı olarak sevinirken, yine İzmir Ticaret Odası'nda yıllarca birlikte çalıştığı İzmir iş ve siyaset dünyasında herkesin tanıdığı, Ak Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan üzülen taraf olmuştu. Yerel seçimlerde Kalkan istediği sonucu alamazken, Doğan ise partinin İzmir Büyükşehir Meclisi Grup Başkanvekili olmuştu. Seçimlerden sonra yan yana gelmemeye dikkat eden ikiliden Doğan geçtiğimiz günlerde Radyo Ege Postası’na katılmış “Ben olsaydım Karabağlar’ı kazanırdım” demişti.Doğan’ın bu sözleri ikili arasında soğuk rüzgarları daha da sert estirmişti.Kalkan’da bu sözler üzerine sessiz kalırken,yakın çevresine Doğan’a yönelik sitemini dile getirmişti.

SELFİE YAPTILAR
Yerel seçim sürecinde AK Parti’den Karabağlar Belediye Başkanlığına  talip olan Necip Kalkan ve Bilal Doğan arasındaki buzlar eridi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katılacağı İzmir’de uçak motoru fabrikasının açılışı için kente gelen Ulaştırma Denizclilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım ile Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı karşılamak için Adnan Menderes Havalimanı'na giden Doğan ve Kalkan VIP salonunda tesadüfen yan yana otururken, ikili aradaki soğukluğa nokta koydu. Samimi bir şekilde sohbet ettiği öğrenilen Doğan ve Kalkan’a, AK Parti Konak Belediye Meclis Üyesi Ömür Şanlı da eşlik etti. Kalkan, Doğan ve Şanlı son günlerin modasına uyarak selfie (özçekim fotoğrafı) yaptı.Doğan ve Kalkan’ın Ticaret Odası’ndaki anılardan konuştukları bildirildi. 

YILDIRIM'A YAKIN MARKAJ
Öte yandan isimleri il başkanlığı için geçen Kerem Ali Sürekli, Atilla Kaya ve Bülent Demircan'ın havalimanında  Binali Yıldırım'a yakın durmaya çalışması dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.