Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili gençler piknikte buluştu

AK Partili gençler piknikte buluştu

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları “Bölge Buluşmaları” kapsamında Ödemiş ve Urla’da bir araya geldi. Bayraklı, Bornova ve Kemalpaşa İlçe Gençlik Kolları ile Küçük Menderes Havzası’nda yer alan Torbalı, Bayındır, Tire, Kiraz, Beydağ ve Ödemiş İlçe Gençlik Kolları, Ödemiş Birgi Beldesi’nde bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 15:37
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın da katıldığı buluşma oldukça eğlenceli geçti. Aynı gün içerisinde Karabağlar, Buca, Konak, Narlıdere, Balçova Güzelbahçe, Seferihisar, Çeşme ve Gaziemir İlçe Gençlik Kolları da Urla ilçesinde bir araya geldi. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema’nın da katıldığı buluşmada gençler stres atıp eğlendiler. Yaz döneminde AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nın çalışmalarının daha da yoğunlaşacağını belirten AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, “Bundan sonra çalışmalarımız daha da yoğunlaşacak, ilçe teşkilatlarımıza yeni arkadaşlarımız katıldılar. Özellikle birbirine yakın ilçelerimizin bir araya gelip kaynaşması için bu organizasyonları yaptık. Çok dinamik bir gençlik teşkilatımız var, hepsiyle gurur duyuyorum. Özellikle son dönemlerde ilçe binalarımızı yakarak, partimize ve davamıza hakaret ederek bizi tahrik etmeye, sokağa çekmeye çalıştılar. Hamdolsun bu oyuna gelmedik, sağduyumuzu ve metanetimizi hep koruduk. Provokatörlerin tahriklerine gelmedik, sabrımızla hareket ettik. Bundan sonra da bize yakışan olgunlukla davranmaya devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti gençliği sorumlu davrandı

Urla’daki etkinlikte konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise AK Parti’nin en önemli zenginliklerinden birisinin birikimli gençliği olduğunu belirtti. AK Parti gençliğinin birlik ve bütünlüğünden duyduğu memnuniyeti ifade eden Akay, “Gençlerimizin azmi ve heyecanıyla geleceğe yürüyoruz. Genç, inancı ve ideali uğruna fedakarlık yapabilendir. Sizler, fedakar gençlersiniz. Sizler gibi yol arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım.” dedi. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise konuşmasında “Provokatörlere verilecek en güzel cevap, daha fazla gayret edip çalışmaktır. Türkiye büyüdükçe, etkinliğini arttırdıkça, İstanbul’da 3. Havalimanı ve 3. Köprü yapıldıkça, ülkemiz zenginleştikçe, bunları hazmedemeyenler, hukuk ve demokrasi dışı bu yöntemlere başvurulacaklardır. Ama başaramayacaklardır.” ifadelerine yer verdi. Gençliğe teşekkür eden AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ise, “Öfkeyi tırmandırmadıkları için, şiddete şiddetle karşılık vermedikleri için AK Gençliğe teşekkür ediyorum. Yaşanılanlar bizi birbirimize daha da kenetledi. Eskiye göre daha da motive olduk. Milletimiz olan her şeyi kendi vicdanında muhasebe ediyor, AK Parti hükümetiyle geldiğimiz noktayı da çok iyi görüyor. Bundan sonra hep birlikte çok daha fazla çalışacağız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.