Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ak Parti Çiğli İlçe Başkanlığı kolları sıvadı

Ak Parti Çiğli İlçe Başkanlığı kolları sıvadı

Ak Parti Çiğli İlçe başkanlığı teşkilat olarak el ele yapılan saldırının yaralarını hızlı bir şekilde sarmaya devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 07.06.2013 - 09:12
İZMİR - Gezi eylemleri sırasında saldırıya uğrayan AK Parti Çiğli İlçe binasında saldırının yaraları sarılmaya başladı. Ak parti Teşkilatı ve Kadın Kolları olarak kolları sıvadılar. Bu tür olayların kendilerini yılmadığını, tam aksine bütünleştirdiğini dile getirerek yollarına devam edeceklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Adnan Yılmaz  parti binasında saldırıdan sonra ilk yönetim kurulu toplantısını düzenledi. Yılmaz konuşmasında : Bildiğiniz gibi hükümetimizin politikalarını beğenmeyen ve kendi beklentileri için kullanmaya çalışan bazı grupların gösteri ve eylemlerine tanık olduk.
İlçe binamız hain bir saldırıya uğradı. Allah’a hamd olsun derin üzüntü yaşayacağımız bir kayıp yaşamadık.
Bizler, demokratik niyet ve üslupla yapılan her eylemi, hak olarak gören bir partinin mensuplarıyız.
Ak parti, protesto etme yolunun, başkalarının hakkını, hukukunu göz ardı etmeden, onların malına, canına zarar veren davranışlar sergilemeden, kamu düzenini bozmadan, yasalar çerçevesinde tavır ortaya koymaktan geçtiğini savunan bir partidir.
Bu sebeple, bizlerde teşkilat olarak herbirimiz, aklıselim, sağduyu ve sorumluluk duygusu içinde davranmaya ihtiyacımız olan bir dönemden geçiyoruz.
Ailemizin tüm mensuplarına geçmiş olsun dileklerimi sunarken İlçe binamızda yakılıp kül edilen sadece faillerin nefretleri olsun istiyoruz.
Hizmet binamızı barış ve kardeşlik harçları ile tekrar inşa ederek durmak yok hizmete devam diyoruz diye belirterek birlik beraberlik mesajını verdi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.