Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin: polis'in katili de bugünkü zihniyettir

Engin: polis'in katili de bugünkü zihniyettir

CHP İzmir İl Başkanı Ali ENGİN, Gezi parkı eylemlerine Adana da destek veren eylemcilere müdahale etmeye çalışırken, düşerek hayatını kaybeden Komiser Mustafa Sarı için başsağlığı mesajı yayınladı

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 17:50
İZMİR - CHP İzmir İl Başkanı Ali ENGİN, Gezi parkı eylemlerine Adana da destek veren eylemcilere müdahale etmeye çalışırken, düşerek hayatını kaybeden Komiser Mustafa Sarı için başsağlığı mesajı yayınladı. ENGİN mesajında şunları kaydetti.

Adana'da Gezi Parkı eylemleri çerçevesinde başlayan eylemlere katılan vatandaşlara, Baskıcı ve Zorba bir yönetimin müdahale etmek zorunda bıraktığı bir Emniyet mensubu, inşaat halindeki bir köprüden dengesini kaybederek düşmesi sonucu vefat etmiştir. Vefat eden Komiser Mustafa Sarı'ya Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Bu kaybımızın sorumlusu, verdiği emir ve talimatlarla polisi eylemcilere düşman gibi davranmaya mecbur bırakan günümüz İktidarıdır.

Bu kayıp göstermiştir ki, Barışçıl ve İnsancıl bir eylemi polisi kullanarak ve polisin arkasına saklanarak çığrından çıkaran zihniyet kin, öfke ve zorbalıktan beslenmeye devam etmektedir. Halen kışkırtıcı açıklamalarda bulunan, kendi halkını duymazdan gelen fikir ve uzlaşı yoksunları bundan sonra meydana gelecek tüm olaylardan ve bu durumu kullanmaya çalışacak provokasyoncuların provokasyonlarından sorumludur.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.