Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Aslan’ dan vatandaşa çağrı

Ali Aslan’ dan vatandaşa çağrı

Ak Parti Bayraklı teşkilatı halkla iç içe olmaya devam ediyor. Cumartesi günü Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın Ak Parti Bayraklı’ yı ziyaret etmesiyle birlikte Bayraklı’ da bir çok mahallede danışma toplantıları yapıldı, esnafın sorunları dinlendi. Bunun yanı sıra Ak Parti Bayraklı teşkilatı Milletvekili Hamza Dağ ile birlikte engelli ve yardıma muhtaç vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek yalnız bırakmadı.

  • Ege Postası
  • 16.06.2013 - 12:35
İZMİR - Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ geçtiğimiz günlerde Ak Parti Bayraklı Teşkilatını ziyarette bulundu. Mansuroğlu, Emek, Cengizhan ve Alpaslan mahallelerinde danışma toplantıları yapılırken bir çok esnaf ve yardıma muhtaç insanlar ziyaret edilerek sorunları dinlendi. Programla ilgili açıklama yapan Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan kentsel dönüşüm konusunun üzerinde durarak vatandaşlara ‘’ Evlerinizi sakın Aziz Kocaoğlu ya da Hasan Karabağ’a teslim etmeyin. Onlar sizi mağdur edecekler. Çünkü bu zamana kadar yaptıkları ortada ‘’ diye konuştu. Diğer yandan Hamza Dağ’ın gündeminde gezi parkı olayları vardı. Dağ ‘’ Türkiye üzerinde Avrupa destekli ciddi bir oyun oynanıyor. Türkiye daha önce bir çok beladan alnı ak çıktığı gibi bundan da alnı ak bir şekilde çıkacak ‘’ diye konuştu.

‘’Sakın evlerinizi teslim etmeyin ‘’
Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan toplantı yapılan mahallelerde bir dizi konuşmalar yaparak Büyükşehir ve Bayraklı Belediyesine yüklendi. Aslan vatandaşlara seslenerek : ‘’ Sakın evlerinizi ne Aziz Kocaoğlu’na ne de Hasan Karabağ’a teslim etmeyin. Bunların yaptığı hiçbir projenin sonu gelmedi. İnsanları yıllardır mağdur ediyorlar. En son Uzundere bölgesinde yaptıkları dönüşüm ortada. Gidin oradaki insanlarla konuşun ne denli mağdur olduklarını göreceksiniz. ‘’ diye konuştu. 

‘’ Türkiye üzerinde oyun oynanıyor ‘’
Mahalle toplantılarında halka seslenen bir diğer isim Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Dağ son yaşanan gezi parkı olaylarına değinerek Türkiye üzerinde dış güçler tarafından oynanmak istenen bir oyun olduğunu belirterek ‘’ Türkiye yıllardır birçok darbe planından kapatma davasından alnının akıyla çıkmıştır. Bu olaydan da Türkiye alnının akıyla çıkacaktır. ‘’ diye konuştu. Bunun yanı sıra yaşanan sürecin Ak Parti’ ye değil Başbakan’a yönelik olduğuna da değinen Hamza Dağ ‘’ Bu olaylar ile Başbakanımızı yıpratmaya çalışıyorlar. Biz buna izin vermeyeceğiz. Çünkü Başbakanının bu ülkeye yaptığı kötü hiçbir şey yok ‘’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.