Dolar 34,1167
%0.02
Euro 38,2670
%0.26
Altın 2.920,290
%0.2
Bist-100 9.937,00
%-0.92

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Badem'in Tweeti ortalığı karıştırdı

Badem'in Tweeti ortalığı karıştırdı

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın Siyasi ve Hukuk İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Badem’in önceki gün attığı Tweet İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Çakar’ı karşı karşıya getirdi.

  • Ege Postası
  • 09.04.2013 - 20:18
HABER SERVİSİ- Geçtiğimiz günlerde AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın Siyasi ve Hukuk İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Badem’in, il kongresinde İl Başkanı Akay'ın rakibi olan ve kısa bir süre koltuktan oturan Abdullah Tekbaş’ı kast ederek “23 Nisan'da makama cocuk oturtma uygulamasi kaldirilmis.Desene AT'nin hiç umudu kalmadi” diye Tweeti atması il yönetim kurulunda gündeme oturdu.İl yönetim kurulu toplantısında  Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Çakar ile İl Başkanı Ömer Cihat Akay arasında tweet ekseninde tartışma yaşandı.

ÇAKAR"BUNU YAPANLARI PROTESTO EDİYORUM"
Çakar'ın toplantıda  İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a "sevgili Başkanım unutulmuş bir tartışmanın yeniden başlatılmasını doğru bulmuyorum. Bunu yapanları protesto ediyorum” dediği İl Başkanı Akay'ın ise “ siz kendi alanınız ile ilgili açıklamalar yapın.Başka işlere karışmayın” dedeiği öğrenildi. Akay'ın sözleri üzerine Çakar ise toplantıyı terk etti.
AKAY "HERKES HADDİNİ BİLECEK"
Çakar'ın toplantıyı sinirli bir şekilde terk etmesi İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın “herkes haddini bilecek” diyerek bağırdığı belirtildi. Akay'ı  il yönetim kurulu üyelerinin sakinleştirdiği ifade edildi. Bu tartışmaları yaşandığı sırada toplantıda olmayan Mahmut Bedem'İn tartışmalardan sonra yönetim kurulu üyelerinin yanına geldiği ve İl Yöneticisi Rahmi Taştan’ın Mahmut Badem ile özel odada yarım saat bir görüşme yaptığı ileri sürüldü.
Diğer taratfan özel odaya girmek isyen İl Yöneticilerinden Atilla Kaya ile Ahmet Kurtuluş’un özel odaya girmek istemelerine ragmen giremedikleri ileri sürüldü.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.