Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Eroğlu: Darbeye karşı dik duran tek ülke Türkiye oldu

Bakan Eroğlu: Darbeye karşı dik duran tek ülke Türkiye oldu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ''Mısır'da demokrasiye bir an önce dönülmesini istiyoruz. Darbeye karşı da dik duran tek ülke Türkiye oldu maalesef. Avrupa'dan, Amerika'dan maalesef cılız sesler geldi. İnşallah bu sıkıntı...

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 20:11
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ''Mısır'da demokrasiye bir an önce dönülmesini istiyoruz. Darbeye karşı da dik duran tek ülke Türkiye oldu maalesef. Avrupa'dan, Amerika'dan maalesef cılız sesler geldi. İnşallah bu sıkıntı sona erer.'' dedi.

Bir dizi açılış ve ziyaret için Çankırı'nın Çerkeş ilçesine gelen Veysel Eroğlu, Mısır'da yaşanan gelişmelerle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Mısır'daki vahşetin bir an önce sona ermesi gerektiğini söyleyen Eroğlu, Batı ülkelerinin sessiz kalmasını eleştirdi. Hükumet olarak sorunun çözümü için gerekli görüşmelerin yapıldığını belirten Eroğlu, ''Mısır'da demokrasiye bir an önce dönülmesini istiyoruz. Bu bakımdan hükumetimiz gerekli görüşmeleri yapıyor ve darbeye karşı da dik duran tek ülke Türkiye oldu maalesef. Avrupa'dan Amerika'dan maalesef cılız sesler geldi. İnşallah bu sıkıntı sona erer.'' diye konuştu.

Cuma namazı sonrası Mısır halkı için dua edildiğini hatırlatan Eroğlu, ''Cenabı Allah onlara güç kuvvet versin, cesaret versin, ayrıca metanet sabır ihsan buyursun ve muzafferiyet ihsan eylesin diyoruz. Yani maalesef İslam aleminde bu acılar devam ediyor. Batı Dünyası oyun içinde oyun oynuyor. Türkiye'de de böyle bir oyun oynamak istediler ama başarısız oldu. Allaha şükürler olsun milletimizin feraseti var.'' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.