Dolar 34,2289
%-0.04
Euro 37,4628
%-0.47
Altın 2.871,530
%-0.53
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bismil’de Kutlu Doğum coşkusu

Bismil’de Kutlu Doğum coşkusu

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapsamında düzenlenen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bismil Eğitimciler Derneği(BEĞİDER) tarafından düzenlenen programın açılış konuşmasını Bismil Müftüsü...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 15:35
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapsamında düzenlenen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Bismil Eğitimciler Derneği(BEĞİDER) tarafından düzenlenen programın açılış konuşmasını Bismil Müftüsü Hanifi Ballı yaptı. Ballı, Hz. Muhammed(sav) hayatını anlattı, örnek yaşamından kesitler sundu. BEĞİDER Başkanı Tansel Atar ise şunları söyledi: “ Alemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimizin mübarek doğumlarını, insanlara gerçek manadan insanca, kardeşçe yaşamayı öğreten Hz. Peygamberin aramıza gönderişlerini kutladığımız kutlu doğum ayı’nın tüm Müslüman kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum.”
Program Şanlıurfalı tasavvuf sanatçısı Mahmut Durgun’un seslendirdiği ilahilerle devam etti. Bismilliler sanatçıya eşlik etti. Eğitimci Tuncay Şen ise Kutlu Doğum'un Peygamberimizi anma ve peygambere saygı haftası olarak sünnetin tespiti ve uygulanmasındaki yerini anlattı. Bismil Doğan Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Bismil Kaymakamı Vehbi Bakır ve Tepe belediye Başkanı Ahmet Çelebi, İlçe Müftüsü Hanefi Ballı kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.