Dolar 34,1264
%-0.03
Euro 38,0518
%0.36
Altın 2.888,980
%0.12
Bist-100 10.063,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Güzelbahçe'de tiyatro eğitimi

CHP Güzelbahçe'de tiyatro eğitimi

Tiyatro sanatçısı Utku Erişik, CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları üyelerine “Temel diksiyon ve etkili iletişim” konulu konferans verdi.

  • Ege Postası
  • 01.02.2013 - 12:02
İZMİR - Tiyatro sanatçısı Utku Erişik, CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları üyelerine “Temel diksiyon ve etkili iletişim” konulu konferans verdi.

Aralarında “Aydın mısın'”, “Kan ağlıyor Anadolu”, “Üstüne iyilik sağlık” ve “Hoş gelişler ola” isimli çok sayıda tiyatro oyununu sergileyen “Tiyatro Bir İleri” topluluğunun kurucusu ve ortağı olan Utku Erişik, Güzelbahçe Amfi Tiyatro'da CHP Gençlik Kolları üyelerine seminer verdi.
Çağımızın en büyük sorununun iletişim ve insanların derdini anlatamaması olduğuna dikkat çeken Erişik, “Dünyanın en büyük yalanını etkili konuşmayla anlatırsanız insanları rahatlıkla ikna edebilirsiniz, ama dünyanın en büyük doğrusunu etkili bir konuşmayla anlatamıyorsanız kimseyi ikna edemezsiniz. Yeryüzünde insanları kandıran en büyük yalancı Adolf Hitler'dir. Günümüzde de onu taklit edenler, onun yolunda giden siyasetçiler var. Üstelik bu siyasetçilerden birisi de ülkemizde” dedi.
Ülkenin uçurumun eşiğine geldiğini ve yaşanan olayların kurtuluş savaşı yıllarını andırdığına dikkat çeken Tiyatro Sanatçısı Utku Erişik, “Artık söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Bölünüp parçalanmayalım. Devir, küçük çıkarlar uğruna şoför koltuğundan sen kalk ben oturacağım deme devri değil” diye konuştu. Erişik, gençlere siyasetle ve ülke sorunlarıyla yakından ilgilenmelerini, yaşadıkları çevre ve kent için çaba sarfetmelerini tavsiye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.