Dolar 34,1264
%-0.03
Euro 38,0518
%0.36
Altın 2.888,980
%0.12
Bist-100 10.063,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gültekin'den Engin'e istifa resti

Gültekin'den Engin'e istifa resti

Geçtiğimiz kasım ayında 11 asil ve 5 yedek üyenin toplu istifasıyla Diren Okur başkanlığındaki yönetim düşmesinin ardından yeni gençlik kolları Başkanının atanması Çiğli'yi karıştırdı. Atamaya karşı çıkan CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin’in İl Başkanı Ali Engin'i arayarak "istifa resti" çektiği iddia edildi..

  • Ege Postası
  • 01.02.2013 - 14:56
HABER SERVİSİ- Yönetim kurulu üyelerinin İstifaları ile düşen CHP Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Diren Okur'un yerine İl Gençlik Kolları yönetim kurulu tarafından Suna Ergün atandı. Bu atana Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin’i çileden çıkardı.

GÜLTEKİN'DEN İSTİFA RESTİ
Suna Ergün’ün atandığını öğrenen CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin'in bu atama kararının ardından öfkeyle İl Başkanı Ali Engin'i aradığı ve " bu yapılan atamayı kabul etmiyorum,bana muhalif sevmediğim biri, Belediye Başkanına yakın bir isim, Çiğli'ye atanacak kişi benim istediğim isim olmazsa istifa edeceğim" diyerek rest çektiği iddia edildi. Gültekin’in tepkisi karşısında İl Başkanı Ali Engin'in Gültekin'e sakin olmasını söylediği ileri sürüldü.Nihat Gültekin'in İl Başkanı Ali Engin'e eski İlçe Başkanı Diren Okur’un olmazsa Murat Aslan'ın atanmasını istediği ileri sürüldü.

'0' KOLTUK 2 AY SONRA DOLDU HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ENGİN'DEN SONRA ADNAN KESKİN'LE GÖRÜŞTÜ
CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin'in İl Başkanı Ali Engin'den sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'i aradığı ve bu konu ile ilgili rahatsızlığını ilettiği ileri sürüldü.

KESKİN EMRE DOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

Bunun üzerine Keskin'in CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan ile bir görüşme yaptığı ve Doğan'ın Keskin'e" İl Gençlik Kolları kendi iradesi ile bir karar vermiş, buna bizim müdahale etmememiz doğru değil " dediği ve Keskin'in " tamam konu anlaşılmıştır" dediği ifade edildi.

ÜST KURULA İTİRAZ EDECEK
Diğer taraftan İlçe Başkanı Nihat Gültekin'in üst kurula itraz ederek atamayı durdurmak için girişimlerde bulunacağı ileri sürüldü

OYLAMA İLE SEÇİLDİ
İl Gençlik kolları yönetim kurulu Çiğli'de yaklaşık 50 aktif genç üye arasında yaptığı oylamada Suna Ergün 45, eski ilçe Başkanı Direm Okur 5 oy aldı. İl Gençlik kolları, yönetim kurulunun oluşturduğu komisyonda yapılan oylamada gençlerin desteğini alan Suna Ergün'ü CHP Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.