Dolar 34,1518
%0.16
Euro 38,0586
%-0.09
Altın 2.888,510
%0.47
Bist-100 9.899,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP tam kadro Menderes'te

CHP tam kadro Menderes'te

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir il başkanlığının milletvekilleri ve Parti meclisi üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği kırsal alan çalışmalarında bu defa Menderes’i mesken tuttu.

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 12:38
CHP İl başkanı Ali Engin başkanlığındaki heyet koordinasyon toplantısı için sabah erken saatlerde Menderes Maci’s restoranda bir araya gelirken, Menderes çalışmasına İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Erdal Aksünger , Oğuz Oyan ve Musa Çam, Parti Meclisi üyesi Berrin Gürçay Dilekçi ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Sumru Karaer katılırken, Menderes Belediye başkanı Ergun Özgün’de partisinin kurmaylarını yalnız bırakmadı.

Toplantıda konuşan CHP İzmir il başkanı Ali Engin partisinin kırsal alan çalışmalarını değerlendirirken şunları söyledi.

"AKP Köylüye Sırtını Döndü"
Cumhuriyetin kuruluşu ve ihtiyaç duyulduğunda yeniden ayaklandırılması hep kırsaldan, Atatürk cumhuriyetine gönülden bağlı köylümüzle başlamıştır. Onun içindir ki hizmetin her türlüsünü en iyisini hak ediyorlar. Maalesef ki AKP’nin köylüye sırtını döndüğü, köyleri yok etmek istediği artık aşikardır. Artık bu durum köylümüzün kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımızın canına tak etmiştir. Tüm bunlar yeni bir iktidara ihtiyaç duyulduğuna, AKP’nin pembe yalanlarına artık kimsenin inanmadığına işarettir. Yeni iktidarın adresi bellidir o da CHP’dir. İzmir’de kısa sürede yaptığımız çalışmalarda gördük ki, köylü özlemle seçimleri beklemektedir. Çünkü kendisini ezen, yok sayan, dünyanın en pahalı yakıtı kullandıran, önce faiz yükü altına ezip sonra kötünün iyisine razı etmeye çalışan AKP ile hesaplaşmayı beklemektedir. Nereye gittiysek bizi kurtarın diye feryat ediyor. Hallerini biliyoruz, gittiğimiz yerlerde sadece AKP ne yapmıyor onu anlatmıyoruz. Biz neler yapacağız, projelerimiz neler, köylüyü bu perişan halden nasıl kurtaracağız onları anlatıyoruz. Kısa zamanda yüz elli köyden fazla köye ulaştık. Öyle beş dakikalık ziyaretler değil bunlar. Tüm günümüzü vatandaşlarımızla geçiriyor onları dinliyor ve kendimizi anlatıyoruz. Beklentimizin çok üzerinde gördüğümüz ilgi bize daha büyük bir sorumluluk yüklüyor ve bunun gereğini yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bugün Menderes de 18 köyü ve 7 beldemizi vekillerimizle birlikte ziyaret ediyoruz. İlçe merkezinde vatandaşla esnafla kucaklaşıyoruz. Bugün CHP’nin gündemi Menderes’tir.

"Menderes’e CHP İlgisi Heyecan Yaratıyor"

Engin’in ardından söz alan Menderes belediye başkanı Ergun ÖZGÜN, kısa süre önce muhtarlarla bir araya gelmek için ilçeye gelen İl Başkanı Ali Engin’e teşekkür ederek “Menderes’e partimizin bu ilgisi halkımızı çok memnun ediyor. Bizlerde bu ilgiyle vatandaşımızın karşısına daha güçlü çıkıyor, daha iyi ilişkiler kuruyoruz. Belediyemiz her hizmeti köylere kadar götürüyor. İnanıyorum ki bugünkü ziyaretlerde belediyemizden kaynaklanan hiçbir şikayet duyulmayacaktır” dedi.

Menderes İlçe Başkanı Muammer Karabacak’ da İlçe köylerinde milletvekilleri ile yapılacak bu çalışmanın partiye olan ilgiyi bir kat daha arttıracağına inandığını belirterek, “Hem il başkanımız hem vekillerimiz bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar, Menderes’e partimizin gösterdiği bu ilgi vatandaşımızın gözünde değerimizi arttırmış ve heyecan yaratmıştır. Bu da oyumuza oy katmıştır” dedi.

Konuşmaların ardından, Milletvekilleri ile birlikte İl ve İlçe yöneticilerinin bulunduğu 5 ayrı grup köy ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere yola çıkarken, İl Başkanı Engin’de Menderes merkezindeki temaslarını gerçekleştirmek üzere programına başladı. Engin’in programında İlçe’de bulunan Esnaf birlikleri, Oda, Dernek ziyaretleri ve vatandaşla bir araya geleceği buluşmalar yer alıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.