Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP üyesi olan partiliye CHP rozeti

CHP üyesi olan partiliye CHP rozeti

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz ay 6 bin kişinin partiye katılması nedeniyle düzenlediği üye katılım töreninde CHP’nin iki numarası Adnan Keskin’in 2007’den bu yana CHP üyesi olan partiliye yeni üye diye ‘Altı Ok’ rozeti taktığı ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 24.12.2013 - 16:16
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı’nın partiye yeni katılan 6 bin kişi için geçtiğimiz ay düzenlemiş olduğu üye katılım töreninde CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in ‘Altı Ok’ rozeti taktığı Hasan Göztepe’nin 6 yıllık CHP üyesi olduğu ortaya çıktı. Göztepe’nin CHP üyesiyken 4 yıl boyunca AK Parti Narlıdere Belediye Meclis Üyeliği yaptığı öğrenildi.

TRANSFER HAREKATI
Son bir yıldır özellikle AK Partili bir çok isimle dirsek temasında bulunan CHP İzmir İl Başkanlığı yaz başında başlattığı transfer harekatının finalini 16 Kasım’da 6 bin yeni isim için toplu katılım töreni düzenleyerek yapmıştı. Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin ve Sezgin Tanrıkulu’nun da hazır bulunduğu ve miting havasında gerçekleşen törende sembolik olarak 30 yeni üyenin yakasına 'Altı Ok' rozeti takılmıştı. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Keskin'in 6 yıllık üyeye parti rozeti taktığı ortaya çıktı.


KABUL FORMUNU BEKLEDİ AMA…

2009 yılında CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen ve Narlıdere Belediye Meclis Üyesi olan Hasan Göztepe, Ekim ayında AK Parti’den istifa ederek yeniden CHP’ye dönme kararı aldı. İl Başkanlığı Göztepe için 12. Maddeden partiye üyeliği için işlem başlatırken, Göztepe’ye Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Keskin tarafından parti rozeti takıldı.CHP’ye üyeliğinin kabul formunu beklemeye başlayan Göztepe’nin 6 yıldır CHP üyesi olduğu ortaya çıktı.

MÜKERRER ÜYE DEĞİLMİŞ
CHP’ye geçme kararı alan ve 12. Maddeden üyelik başvuruları yapılan tüm isimlerin kabul formları gelirken Göztepe’nin üyelik kabul formu gelmedi. Bunun üzerine İl Başkanlığı CHP Üye Yazılım Birimi ile temasa geçti. Göztepe’nin kimlik bilgileri Genel Merkez’e iletilirken, gelen cevap şaşırttı. Göztepe'nin 6 yıldır CHP üyesi olduğu İl Başkanlığı'na bildirildi. Göztepe’nin 2007 yılından beri CHP üyesi olduğu AK Parti’ye geçtiği dönemde üyeliğine yönelik bir işlem yapılmadığı ve geçtiğimiz yıl üyelikleri iptal edilen 75 bin 658 mükerrer üye(Çifte üyelik) arasında da yer almadığı için üyeliğinin düşürülmediği il başkanlığına iletildi.

6 YILLIK ÜYEYE ROZET

Göztepe’nin CHP’yle ilişiğinin hiç kesilmemesi nedeniyle Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Keskin 6 yıllık üyeye yeni üye diye parti rozeti takmış oldu.Genel Merkez’den gelen cevap üzerine Göztepe’nin CHP üyesiyken 4 yıl boyunca AK Parti Meclis Üyeliği yaptığı ortaya da çıktı. 

75 bin 658 PARTİLİNİN İLİŞİĞİ KESİLMİŞTİ

Geçtiğimiz sene Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan gelen uyarı üzerine CHP’de 75 bin 658 üyenin partiyle ilişiği “çift partiye üye” oldukları gerekçesiyle kesilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.