Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çatı yangını mahalle sakinlerini sokağa döktü

Çatı yangını mahalle sakinlerini sokağa döktü

Ataşehir'de, 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın mahalle sakinlerini sokağa döktü. Yangının çevrdedeki binalara sirayet etmesinden korkan vatandaşlar, endişeli dakikalar yaşadı. Binanın çatısını saran alevler Kadıköy, Erenköy,...

  • Ege Postası
  • 26.09.2013 - 15:49
Ataşehir'de, 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın mahalle sakinlerini sokağa döktü. Yangının çevrdedeki binalara sirayet etmesinden korkan vatandaşlar, endişeli dakikalar yaşadı. Binanın çatısını saran alevler Kadıköy, Erenköy, Ünalan ve Kayışdağı itfaiye grupları tarafından söndürüldü.

Yenisahra Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binanın çatısında, saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede çatıyı sardı. Korkuyla kendilerini dışarıya atan bina sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada çevredeki binalarda oturan vatandaşlar da uyarılarak dışarı çıkmaları istendi. Bazı vatandaşların kendi imkanlarıyla yangına müdahale etmeye çalıştıkları görüldü.

Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını yaklaşık bir saat süren çalışmadan sonra kontrol altına aldı. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangın sonrası binada maddi hasar meydana geldi. Görgü tanıkları kuş yakalamak için çatıya çıkan çocukların yangın çıkarmış olabileceğini iddia etti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.