Dolar 34,2063
%0
Euro 37,8183
%0.12
Altın 2.917,000
%-0.43
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cem Vakfı Orhangazi Şube Başkanı, Erzurumlular Derneği'ni ziyaret etti

Cem Vakfı Orhangazi Şube Başkanı, Erzurumlular Derneği'ni ziyaret etti

Cem Vakfı Orhangazi Şube Başkanı İmam Budak, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Orhangazi Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Daha önce bir çok hemşehri derneğine ziyaretler...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 15:20
Cem Vakfı Orhangazi Şube Başkanı İmam Budak, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Orhangazi Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Daha önce bir çok hemşehri derneğine ziyaretler yapan İmam Budak ve ekibini Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği'nde Başkan İhsan Turan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

    Hemşehri derneklerinin varlığını sürdürmesi gerektiğini belirten İmam Budak, “Derneklerimiz her ne kadar Orhangazi’de amaçları doğrultusunda çalışmalar yapıyor olmasalar da bunu sağlamak için el birliği ile çalışmalıyız.” dedi.

    İmam Budak, dernekler için Orhangazi’de ortak kullanılabilecek bir mekana ihtiyaç duyulduğunu da belirterek, şunları söyledi: “Orhangazi’de belediyenin de katkıları ile yapılacak bir kültür merkezi ile bu sorun çözülebilir. Tüm hemşehri dernekleri böyle bir kültür merkezi sayesinde faaliyetlerini artırabilir, kendi kültürlerini de yaşatabilirler.”

    Erzurumlular Dernek Başkanı İhsan Turan ise İmam Budak ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek derneklerin aynı zamanda dayanışma içinde olması gerektiğini bunu da son dönemlerde başardıklarını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.