Dolar 34,1338
%-0.01
Euro 37,9857
%0.19
Altın 2.883,130
%-0.08
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gürkan: Adana için güç birliği oluşturmalıyız

Gürkan: Adana için güç birliği oluşturmalıyız

Siyasilerden ve sivil toplum kuruluşlarından (STK) el ele vererek Adana'yı kalkındırmalarını isteyen AK Parti Milletvekili Fatoş Gürkan, böylece kentin sorunlarının azaltılacağına vurgu yaptı. AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Adana...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 13:59
Siyasilerden ve sivil toplum kuruluşlarından (STK) el ele vererek Adana'yı kalkındırmalarını isteyen AK Parti Milletvekili Fatoş Gürkan, böylece kentin sorunlarının azaltılacağına vurgu yaptı.

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Adana Ticaret Odası (ATO) ile Adana Sanayi Odası'nın (ADASO) yeni başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarete İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Ramazan Çırak ve Başkan Yardımcısı Cengiz Taşcı da katıldı.

Gürkan ve beraberindekiler ilk olarak Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe ve yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. ATO’nun Adana için önemli bir kurum olduğunu belirten Gürkan, “STK’lar bu kent için işbirliği içind ele verip çalışırsa Adanamız dahada güçlenir marka şehir olur.” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ATO Başkanı Atilla Menevşe kurumun bazı sorunlarını dile getirip Milletvekili Gürkan’dan destek istedi. Milletvekili Gürkan'ın Adana için büyük bir şans olduğunu belirten Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç da Adana'yı iyi yerlere taşımak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.