Dolar 34,1435
%0.1
Euro 38,2331
%0.17
Altın 2.915,850
%0.04
Bist-100 10.027,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hastaneye kütüphane kuruldu

Hastaneye kütüphane kuruldu

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri, toplum hizmet uygulamaları dersi kapsamında, 'İyi Bir Kitap İnsan'a Can Veren Kandır' sloganı ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi...

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 17:43
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri, toplum hizmet uygulamaları dersi kapsamında, 'İyi Bir Kitap İnsan'a Can Veren Kandır' sloganı ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Bölümü'nde kütüphane oluşturdu. Kütüphane sade bir törenle hizmete açıldı.

    BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri Ayça Öztürk, Özge Taşlıcalı, Saadet Çavdar, Kübra Kartal, Merve Özer, Yasemin Kurt ve İffet Hilal Yeşilli'in görev aldığı organizasyonda, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Fizik Tedavi bölümünde bir oda raflarla donatılarak tamamı kitaplarla dolduruldu. Tedavi gören hastaların ve hastane personelinin faydalanacağı kütüphane düzenlenen sade bir tören hizmete açıldı. Açılış kurdelesi kesildikten sonra kütüphane gezildi.

    BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Yrd. Doç Dr. Soner Yavuz, kütüphane projesi ve diğer projeler hakkında bilgi verdi. Yavuz, “Bu dersin amacı öğretmen adaylarımızın topluma yararlı bireyler olabilmelerini sağlayabilmek. Özellikle son 3 yıldır etkili bir şekilde projeler yürütüyoruz. Geçen sene 80’e yakın proje yürütüldü. Bu ders BEÜ Rektörlüğü tarafından seçmeli ders olarak bütün programlara dahil edildi. Bu sene 70’e yakın projeyi tamamladık. Bunlardan bir tanesi ile birlikteyiz. Hastanemize bir kütüphane kazandırdık. Biz çok mutluyuz umarım sizlerinde işine yarayacak bir hizmet olacaktır.

    “TEŞEKKÜR EDİYORUM”

    Daha sonra söz alan Ereğli Devlet Hastanesi Yöneticisi Başhekim Opr. Dr. Muharrem Erdem söz aldı. Erdem, kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçen öğrencilere teşekkür etti.

    Erdem, “Fakültemizin çocuk gelişimi bölümü öğrencilerinin yapmış olduğu etkinliklerinden dolayı başta Rektörümüz, Dekanımız ve Bölüm Başkanı arkadaşımız ile beraber sevgili öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz. Bizler kurum olarak elimizden gelen yardımı yapmak istiyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum ve hastalarımıza da hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.