Dolar 33,9934
%-0.2
Euro 38,0346
%0.34
Altın 2.829,040
%0.93
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İş arayan kadınlara tecavüzden aranan zanlı tutuklandı (Özel)

İş arayan kadınlara tecavüzden aranan zanlı tutuklandı (Özel)

İlanla iş arayan 8 kadına, iş vaadiyle buluştuktan sonra ormana götürüp tecavüz ettiği öne sürülen 2 şüpheliden R. D., sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen R.D.; adliyeye sevki sırasında gazetecilerin,...

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 15:19
İlanla iş arayan 8 kadına, iş vaadiyle buluştuktan sonra ormana götürüp tecavüz ettiği öne sürülen 2 şüpheliden R. D., sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen R.D.; adliyeye sevki sırasında gazetecilerin, "Kadınlara tecavuz ettiğiniz doğru mu'" sorusuna; "Yalan. Öyle bir adama benziyor muyum ben. O kadar aşağılık mıyım'" cevabını verdi. Polisteki ifadesinde, "Ben sadece kadının bulunduğu otomobile bindim. Daha sonrada işim olduğu için indim. Kimseye tecavüz etmedim." dediği öğrenilen R.D., sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Olayın diğer şüphelisi M.K. de daha önce yakalanıp tutuklanmıştı.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 30 Temmuz'da müracaat eden A.S. adlı kadın, temizlik işi için buluştuğu iki kişi tarafından ormanlık alana götürülerek tecavüz edildiği iddiasında bulunmuş, polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasında 1'i bir başka polis bölgesi olmak üzere 7 kadının daha aynı iddialarla müracatta bulundukları tespit edilmişti. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin çalışmalarında, iş verme vaadiyle kandırılan bir kadının Kocaeli’ne götürülüşü sırasında kadın ve şüphelilerin bir benzin istasyonunun güvenlik kameralarına takılan şüphelilerin görüntülendiği belirlendi. Şüphelilerden 5 çocuk babası M.K. Tuzla’da evine düzenlenen operasyonla yakalandı. Polislere izini kaybettiren diğer şüpheli R.D. ise önceki gün bir arkadaşının evinde gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan R.D.'nin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Poliste iki sayfa ifade veren R.D. "Beni arkadaşım M.K. aradı. İş arayan bir kadınla bulaşacağını benim de gelmemi istedi. Birlikte otomobile bindik. E-5 üzerinde bir köprü altında bulunan kadını yanımıza aldık. Daha sonra ben bankada bir işim olduğu için yol üzerinde indim. Kimseye tecavüz etmedim." dedi. Gasp Büro Amirliği'nde yapılan soruşturma sonucunda R.D.'nin, kendisinden şikayetçi olan bir kadın tarafından teşhis edildiği öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan R.D. savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. R.D., adliyeye sevki sırasında çekim yapan gazetecilere tepki göstererek, iddialar hakkında "Yalan. Öyle bir adama benziyor muyum ben. O kadar aşağılık mıyım'" karşılığını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.