Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Soydan'dan operasyon

İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Soydan'dan operasyon

CHP Gençlik Kolları Kurultayı sürecinde iki parçaya bölünen ve sancılı bir dönem geçiren CHP İzmir Gençlik Kolları'nda uzun zamandır dillendirilen operasyon başladı. Bornova Gençlik Kolu Başkanı Ezgi Kılıç görevden alındı. CHP kulislerinde Bornova'yla başlayan operasyonun Balçova, Bayraklı ve Çiğli'yle devam edeceği konuşuluyor. Aliağa ve Güzelbahçe'de de yeni başkanlar belli oldu.

  • Ege Postası
  • 14.06.2013 - 13:09
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Gençlik Kurultayı'nda Genel Başkan seçilen İrfan İnanç Yıldız'a tam destek veren İzmir il Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan metropolde operasyon için düğmeye bastı. Bornova Gençlik Kolu Başkanı Ezgi Kılıç görevden alındı. Kılıç'ın, 1 Mayıs'ta TGB ile birlikte hareket etmesi, Türk ulusu ile Kürt milliyeti eşit değildir' diyerek büyük tepki toplayan CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'e destek için Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yapması ve ilçe ana kademeyle uyumsuz çalışması gibi nedenlerden dolayı görevden alındığı öğrenildi. Kılıç'ın yerine ise İlçe Başkanı Enver Dündar'a yakınlığıyla bilinen ana kademe il delegesi Atalay İnan atandı. İlçe başkanlarının geçtiğimiz günlerde istifa ettiği Aliağa ve Güzelbahçe'de de yeni başkanlar belli oldu. CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolu Cihan Pazarcı'ya, CHP Güzelbahçe Gençlik Kolu ise Vural Gezer'e emanet edildi.

SIRADA HANGİ İLÇELER VAR'
CHP kulislerinde Bornova'yla başlayan operasyonun Balçova, Bayraklı ve Çiğli'yle devam edeceği konuşuluyor. Balçova Gençlik Kolu Başkanı Hüseyin Güven, Bayraklı İlçe Gençlik Kolu Başkanı Serkan Arda ve Çiğli Gençlik Kolu Başkanı Suna Ergün kurultay sürecinde eski Gençlik Kolu Başkanı Emre Doğan'a destek vermişti.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.