Dolar 34,1418
%0.02
Euro 38,0776
%0.43
Altın 2.885,380
%0
Bist-100 10.014,00
%1.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kamalak: Vekillerin özlük haklarının artırılması kabul edilemez

Kamalak: Vekillerin özlük haklarının artırılması kabul edilemez

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, milletvekillerinin kendi özlük haklarını artırıcı kanun çıkarmalarını 'kabul edilemez bir durum' olarak niteledi. Mustafa Kamalak parti genel merkezinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu....

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 12:39
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, milletvekillerinin kendi özlük haklarını artırıcı kanun çıkarmalarını 'kabul edilemez bir durum' olarak niteledi.

Mustafa Kamalak parti genel merkezinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Milletvekillerin özlük hakları ile ilgili düzenlemeye değinen Kamalak, “Biz, Türkiye’nin böylesine kritik bir dönemden geçtiği bir zamanda milletvekillerinin kendi aralarında hemen toplanıp kendi özlük haklarını artırıcı konuda kanun çıkarmalarını uygun bulmuyoruz.” dedi. Kamalak, düzenlemenin amacının gündem saptırmak olduğunu belirterek, “Bizim Meclis'ten beklediğimiz, milletvekillerinden beklediğimiz, milletin beklediği yeni anayasayı çıkarmaları, bu hususta uzlaşmalarıdır. İkincisi Türkiye’yi kana boğan terör belasını def etmek için bir araya gelip uzlaşmalarıdır. Yoksa kendi çıkarları için bir araya gelmeleri toplumumuzun, milletimizin haklı olarak göstereceği tepkiyi kendi üzerlerine çekebilir. Bu kabul edilemez bir durumdur. Biz milletimizin hissiyatına katılıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.