Dolar 34,1429
%0.13
Euro 38,1941
%0.26
Altın 2.871,960
%-0.11
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da Körüklü dönemi başladı

Karabağlar'da Körüklü dönemi başladı

AK Parti Karabağlar’ın yeni başkanı Erol Körüklü partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. İl başkanı Akay ve eski başkan Kadir Uçar’ında katıldığı toplantıda birlik beraberlik mesajları verildi. Akay, eski ve yeni başkanın süreçte birliktelik sergilediğini ifade etti; “başka partilerdeki kavga gürültü bizde yok” dedi.

  • Ege Postası
  • 21.05.2013 - 11:44
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar ve yönetimin istifasıyla başlayan süreç sonrası Ankara’ya Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’le görüşmek için giden 5 isim arasında yer alan Karabağlar Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Körüklü, Başkentten ilçe başkanı olarak döndü. Körüklü, partisinin il başkanlığında İl Başkanı Akay ve eski ilçe başkanı Uçar’la birlikte basın toplantısı düzenledi.

AKAY: BAŞKA PARTİLERDEKİ KAVGA BİZDE YOK

Konuşmasına eski başkan Uçar ve yönetimine teşekkür ederek başlayan İl Başkanı Akay, “ Görevlerini en iyi şekilde yaptılar.Hem eski hem yeni başkanımız takım uyumu içersinde çalışıp AK Parti’nin beklediği başarıyı Karabağlar’da getireceklerdir” dedi. Akay başkanların birlik ve beraberlik sergilediğini ifade etti ve, “başka partilerdeki kavga gürültü bizde yok. Karabağlar’da AK Parti bayrağını 2014 de burçlara dikeceğiz” dedi.

KÖRÜKLÜ: ZOR GÖREV BAŞARILI OLACAĞIZ
Karabağların çiçeği burnunda başkanı Erol Körüklü, İzmir’in en büyük ilçesi konumunda olan Karabağlar’da ilçe başkanlığı görevine getirilmesinin kendisini onurlandırdığını ifade etti, “ Partimin yetkili organlarına teşekkür ediyorum. Bu güvene bu teveccühe kayık olmaya çalışacağız. Zor bir görevin idrakındayız. Başarılı olacağız. Bugüne kadar aldığımız görevleri hakkıyla yerine getirmeye çalıştık. Bunu bir nebze olsun yapmışız ki yeni görevler veriliyor.Önceki başkan ve yönetimimize başarılı çalışmalardan ve süreçte aldıkları tavırdan dolayı teşekkür ediyorum.Bize bundan sonraki süreçte destek vereceklerinden eminiz. 1 hafta içinde yönetimimizi oluşturacağız” dedi.



UÇAR’A İL BAŞKANLIĞI’NDA GÖREV
Görevi Körüklü’ye bırakan Kadir Uçar ise, “Bu bir görevde bayrak değişimidir. Bizden önceki başkandan aldığımız bayrağı yeni başkana bırakıyoruz. AK Parti ailesinde yetiştiğimiz terbiye ile vazifemizi en iyi şekilde yapmaya gayret ettik. 26 bin üye 40 bine çıkardık. 2011 seçimlerinde birinci parti olduk. Bunlar başarılı olduğumuzun göstergeleridir.Her süreçte yeni başkanımıza destek olacağız. Partimin vereceği her türlü göreve hazırım. Bundan sonra İl Başkanlığı’nda verilecek bir görevle partime hizmet etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.Uçar’ın partinin Seçim Koordinasyon merkezi’nde görev alacağı öğrenildi.





Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.