Dolar 34,1166
%0.06
Euro 38,1174
%0.06
Altın 2.878,960
%0.14
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kardeşlerinin kavgasını ayırmak istedi, canından oldu

Kardeşlerinin kavgasını ayırmak istedi, canından oldu

Gaziantep’te kardeşlerinin kavgasını ayırmak isteyen bir kişi, kimin silahından çıktığı bilinmeyen bir kurşunla başından ağır yaralandı. 40 yaşındaki vatandaş, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti....

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 16:35
Gaziantep’te kardeşlerinin kavgasını ayırmak isteyen bir kişi, kimin silahından çıktığı bilinmeyen bir kurşunla başından ağır yaralandı. 40 yaşındaki vatandaş, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

    Çakmak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddialara göre Mesut ve kardeşi Süleyman Ö. arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı. Bir süre sonra aile büyükleri tarafından bitirilen kavga gece saatlerinde yine devam etti. Arkadaşları ile birlikte ağabeyi Süleyman Ö.’nün evine giden Mesut Ö.’yü burada diğer ağabeyi Sait Ö. de durdurmak istedi. Ancak, Mesut Ö.’nün yanında bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen kişi, Sait Ö.’ye silahıyla ateş etti. Başından ağır yaralanan Sait Ö., kaldırıldığı Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

    Olay sonrasında, kardeşlerden Mesut Ö., gözaltına alındı. Beraberinde bulunan kişilere ulaşılmaya çalışılıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.