Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayıp genç, cinayete kurban gitmiş

Kayıp genç, cinayete kurban gitmiş

Maltepe'de, 10 gündür kendisinden haber alınamayan Kadir Tahtacı (30) bir apartmanın giriş katındaki dairede ölü bulundu. Tahtacı'nın kesici aletle öldürüldüğü belirlendi. Cinayet evden gelen ağır kokular komşuları rahatsız etmesi...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 15:57
Maltepe'de, 10 gündür kendisinden haber alınamayan Kadir Tahtacı (30) bir apartmanın giriş katındaki dairede ölü bulundu. Tahtacı'nın kesici aletle öldürüldüğü belirlendi. Cinayet evden gelen ağır kokular komşuları rahatsız etmesi üzerine ortaya çıktı.

Olay, Altıntepe Mahallesi Değirmenyolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, bir apartmanın giriş katından kötü kokular gelmesi üzerine apartman sakinleri polis ekiplerine haber verdi. Binaya gelen polis, çilingir yardımıyla daireye girince cesetle karşılaştı. Yapılan incelemede cesedin 10 gün önce hakkında kayıp müracaatı yapılan Kadir Tahtacı'ya (30) ait olduğu belirlendi. Bir lokantada motor kurye olarak çalışan Kadir Tahtacı'nın evli ve bir çocuk babası olduğu, hamile olan eşinin de Kars'a gittiği öğrenildi. Cesedin bulunduğu dairenin de Kadir Tahtacı'nın kardeşine ait olduğu belirtildi. Ağır kokuların geldiği ceset olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarından sonra otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri Kadir Tahtacı'nın şüpheli ölümüyle ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.