Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Yazıcı: İtfaiyecilik, fedakarlık ve gayret gerektiren bir meslek

Vali Yazıcı: İtfaiyecilik, fedakarlık ve gayret gerektiren bir meslek

İtfaiye Haftası Yozgat’ta çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Etkinlikler kapsamında Yozgat Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Soyer ve itfaiye ekipleri Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.İtfaiyecilik mesleğinin...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 15:50
İtfaiye Haftası Yozgat’ta çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Etkinlikler kapsamında Yozgat Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Soyer ve itfaiye ekipleri Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

İtfaiyecilik mesleğinin fedakarlık ve gayret gerektiren bir meslek olduğunu söyleyen Yazıcı, “İtfaiyecilerimiz 24 saat görev esasına göre çalışıyor. Zor bir görevleri var ancak zorda ve darda kalmış, yangına ve felakete maruz kalmış bir canın söz konusu olduğu durumlarda, sizlere önemli görevler düşüyor. İnsanların can ve mal güvenliğini sağlıyorsunuz.” dedi.

Bir canın zora düştüğünde neler hissettiğini, hissetmek gerektiğini vurgulayan Yazıcı, “Bu görev fedakarlık ve gayret gerektiriyor. Bazen görevinizi icra ederken dumandan etkileniyor, bazen de aranızda görevi sırasında şehit olan arkadaşlarımız oluyor. İtfaiyemiz 24 saat hazır ve dinamik bir şekilde bekleyen bir kurumumuz. Bu bağlamda bütün itfaiyeci arkadaşlarımızın haftasını kutlar, aileleriyle birlikte sağlık ve mutlu yıllar dilerim.” diye konuştu.

Yozgat Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Soyer de, Vali Yazıcı’ya kentte yaptıkları çalışmalar konusunda bilgiler verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.