Dolar 33,9934
%-0.2
Euro 38,0346
%0.34
Altın 2.829,040
%0.93
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaymakam Özbey şehit aileleri ile iftarda buluştu

Kaymakam Özbey şehit aileleri ile iftarda buluştu

Sivas’ın Gemerek ilçesinde Kaymakam Yusuf Özbey tarafından ilçede bulunan şehit ailelerine iftar yemeği verildi.İftar programına Kaymakam Yusuf Özbey, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Selman ile mülki amirler katıldı. Şehitlerin aziz hatıraları...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 22:00
Sivas’ın Gemerek ilçesinde Kaymakam Yusuf Özbey tarafından ilçede bulunan şehit ailelerine iftar yemeği verildi.

İftar programına Kaymakam Yusuf Özbey, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Selman ile mülki amirler katıldı. Şehitlerin aziz hatıraları olan değerli aileleri ile Ramazan ayının güzelliklerini beraber yaşamak istediklerini belirten Kaymakam Özbey, ”Sizler bize aziz şehitlerimizin değerli emanetlerisiniz. Sizlerin en küçük talebi bizim için bir talimattır. Devlet olarak her zaman yanınızdayız. Bugün de içinde bulunduğumuz Ramazan ayının güzelliklerini, bereketini beraber yaşamak için sizlerle bir araya geldik. Amacımız sizin en küçük isteğinizi yerine getirip sıkıntılarınızı gidermektir. Bizlerden bir isteğiniz olduğu zaman sizler bize gelmeyin arayın bizler hemen gelip size yardımcı olalım. Çünkü sizler bize aziz şehitlerimizin birer emanetisiniz.” dedi.

Programda tüm misafirlerle tek tek ilgilenen Kaymakam Özbey, programa katıldıkları için tüm şehit yakınlarına teşekkür etti. Kaymakam Özbey’in ilgisinden memnun olduklarını söyleyen şehit yakınları da kendilerine yardımcı olup hatırlayan başta Kaymakam Özbey olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ettiklerini belirttiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.