Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Miting için yeni bir tarih kararlaştırılacak: Sürekli'den Karşıyaka çağrısı

Miting için yeni bir tarih kararlaştırılacak: Sürekli'den Karşıyaka çağrısı

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti’nin Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirdiği mitinglerin ardından olası İzmir mitingi için alan olarak Karşıyaka’yı adres gösterdi. Sürekli, “Şehrimizde yaşanan şiddet eğilimli olaylarda ilk önce Karşıyaka’ya kast ettiler. Buranın ayrı bir önemi var. Gelin mitingimizi Karşıyaka’da, Demokrasi Meydanı’ndan Mavişehir rekreasyon alanına kadar bu alanda yapalım” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti İzmir teşkilatlarının önerdiği 23 Haziran’da Samsun'da mitingi yapacağını bildirildi. İzmir milletvekilleri bir araya gelerek, Başbakan’a yeni bir tarih önerecek.

  • Ege Postası
  • 17.06.2013 - 12:21
İZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği İstişare toplantısına katıldı. Toplantıda partililere seslenen Şengül şu açıklamalarda bulundu;“Partimize yapılan zulümlere karşılık zaman zaman biz de buradayız demek istiyoruz. Sonra onlardan ne farkımız kalaca? Bunun farkındayız ve sükûnetimizi koruyoruz. Yaşanan olumsuz süreçte AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatımızın duruşunu, sabırlılığını, samimiyetini ve o dik duruşunu kutluyor ve tebrik ediyorum. İnanın, Karşıyaka’da yaşananlara karşı sesiniz, isyanınız Türkiye’den duyuluyor. Son yaşanan olayları göz önüne aldığımızda aynı şeylerin biraz farklılaşarak, renk değiştirerek tekrar tekrar yaşandığını görüyoruz. Ne zaman ülke olarak birlik ve beraberliğimizi sağlamaya yönelik ciddi adımlar attığımızda ne zaman ekonomimiz güçlendiğinde ne zaman dünyada söz sahibi olmaya başladığımızda aynı olayları tekrar tekrar yaşıyoruz. Bütün enerjimiz maalesef iç kavgalarda yitiriliyor. Bize yapılan tüm haksızlıklara rağmen asla onların dilinde konuşmayacağız. Asla kinlenmeyecek asla kimseden nefret etmeyeceğiz. Bizim gibi düşünen insanların sayısı fazla. Bunu biliyoruz ve gücümüzü buradan alıyoruz. Bizi iktidara halkımız getirdi halkımız götürür. Biz milli iradeye saygı istiyoruz, başka bir şey değil.”



SÜREKLİ: EN İYİ CEVAP SANDIKLARI PATLATMAK

Toplantıda partililere hitap eden AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Biz sevgi üzerine kurulmuş bir partiyiz. Gezi parkı protestoları sırasında ilçe binamızı yakanlar ve buna alkış tutanlar amacına ulaşamayacak. Moralimizi bozamayacaklar, azmimizi kıramayacaklar. Karşıyaka’da vereceğimiz en güzel cevap seçimde sandıkları AK Parti oylarıyla patlatmaktır” dedi.

Sürekli ayrıca AK Parti’nin Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirdiği mitinglerin ardından olası İzmir mitingi için alan olarak Karşıyaka’yı adres gösterdi. Sürekli, “Şehrimizde yaşanan şiddet eğilimli olaylarda ilk önce Karşıyaka’ya kast ettiler. Buranın ayrı bir önemi var. Gelin mitingimizi Karşıyaka’da, Demokrasi Meydanı’ndan Mavişehir rekreasyon alanına kadar bu alanda yapalım” dedi.

Toplantıya ayrıca ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri ile partililer katıldı.

TARİHİNİ MİLLETVEKİLLERİ ÖNERECEK


Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Gezi Parkı direnişine karşı geçen cumartesi günü Ankara ve pazar günü İstanbul’da düzenlediği 'Milli İradeye Saygı' mitingleri, 22 Haziran’da Erzurum’da, 23 Haziran’da Samsun’da yapılacak.

AK Parti İzmir teşkilatları daha önce 23 Haziran Pazar günü Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda miting yapılmasını önermişti. Ancak Genel Merkez miting takviminde Erzurum ve Samsun’u öne aldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmir’de mitingin yapılacağını ancak tarihin belirlenmediğini vurgularken, AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, "Başbakan, İzmir’de de miting yapacak. Milletvekilleri bir araya gelerek tarih önereceğiz ona göre takvim belirlenecek. Belki son miting İzmir’de olur" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.