Dolar 34,1054
%-0.01
Euro 38,1848
%0.05
Altın 2.915,050
%0.02
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere Belediyesi'nde hareketli saatler: Elinde silahla belediyeye geldi

Narlıdere Belediyesi'nde hareketli saatler: Elinde silahla belediyeye geldi

Narlıdere Belediyesi sabah 11:00 sularında şok bir olayla sarsıldı.Belediye'de heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden olan olayda eli silahlı bir şekilde belediyeye gelen vatandaş güçlükle ikna edildi.

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 14:07
EGE POSTASİ/HABER SERVİSİ - Narlıdere Beleyesi’nde sabah saatlerinde personeli şok eden bir olay yaşandı.Uzun zamandır inşaatına kanal ve su işleri için ruhsat alamadığı iddia edilen Cuma Sönmez isimli vatandaşın saat 11:00 sularında elinde pompalı tüfekle Narlıdere Belediyesi’ne geldiği ve belediyede tansiyonu yüksek dakikaların yaşandığı öğrenildi.

Elinde silahla imar müdürlüğüne yönelen Sönmez’i karşısında gören personel hemen polise haber verdi. Etrafa bağırıp çağıran Sönmez’i İmar Müdürü Ali Ulvi Dülger’in ikna ettiği ve polislerin de gelmesiyle Sönmez’in silahını polislere teslim ettiği belirtildi.Dülger’in Sönmez’le kısa bir görüşme yaptıktan sonra polisler tarafından karakola götürüldüğü ifade edilirken, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un olay sırasında belediyede olmadığı öğrenildi.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur,yaşanalarla ilgili olarak, " Vatandaşımızın yıllardır yaşadığı  sorun bizimle ilgili değil inşaatını yaptırdığı müteahhit firmayla ilgilidir. Vatandaşımız sıkıntısı sürdüğü ve canı yandığı için  maalesef belediyemize silahla gelmiş. Personelimiz ve müdürlerimiz sağduyulu ve soğukkanlı yaklaşınca olay büyümeden sonuçlanmış" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.