Dolar 34,1113
%0.28
Euro 38,1450
%0.23
Altın 2.869,100
%1.41
Bist-100 9.922,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rize'de zabıtadan seyyar satıcılara yönelik operasyon

Rize'de zabıtadan seyyar satıcılara yönelik operasyon

Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi.Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Altay, yaptığı açıklamada, Müftü Mahallesi ve Gülbahar Mahallesi balıkçı...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 16:01
Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Altay, yaptığı açıklamada, Müftü Mahallesi ve Gülbahar Mahallesi balıkçı barınağında seyyar satıcılara yönelik operasyon gerçekleştirdiklerini belirtti. Kanun ve yönetmeliklere aykırı olarak sokak, cadde ve meydan gibi yerlerde, sağlıksız ortamlarda satış yapan satıcıların sattıkları malzemelerine el konulacağını ifade eden Altay, "Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü, nizam ve intizamı temin etmek için belediyenin emir ve yasakları doğrultusunda il sınırları içerisinde sorumlu oldukları bölgelerde rutin görevlerine devam edecek. Bu ve bunun gibi seyyar ya da kaçak yapılaşmalara müsamaha gösterilmeyecek." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.