Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9233
%0.39
Altın 2.921,960
%-0.26
Bist-100 9.236,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rusya, dev bayrakla Guinnes’e girdi

Rusya, dev bayrakla Guinnes’e girdi

Rusya’nın Japonya sınırındaki Vladivostok kenti, Zolotoy Rog köprüsünde düzenlenen “I love Vladivostok” flashmob gösterisi ile Guinness rekorlar kitabına girdi.Pazar günü düzenlenen flashmob, Guinness rekorlar kitabı için özel olarak...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 17:37
Rusya’nın Japonya sınırındaki Vladivostok kenti, Zolotoy Rog köprüsünde düzenlenen “I love Vladivostok” flashmob gösterisi ile Guinness rekorlar kitabına girdi.

Pazar günü düzenlenen flashmob, Guinness rekorlar kitabı için özel olarak düzenlenmişti. Yaklaşık 30 bin Vladivostoklu, Zolotoy Rog bölgesinin iki kıyısını birleştiren asmalı köprünün üzerinde, ellerinde kırmızı, mavi ve beyaz bayraklarla dünyanın en büyük canlı bayrağını oluşturdu. Bayrağın uzunluğunun 707 metre olduğu belirtildi.
10 dakikadan fazla süren flashmob ile Vladivostok, dünyanın en büyük canlı bayrağına sahip şehir olarak Guinness rekorlar kitabına girdi. Rus basınına göre, bu dalda bir önceki rekor, 24 bin kişi ile Pakistan’a ait.

Gösteriye kent Belediye Başkanı İgor Puşkarev de katıldı. Eşi ve 2 oğluyla göstericilerin arasında konuşan Puşkarev, Guinness sertifikasını aldığını belirterek, “Vladivostok’u sevdikleri için tüm kent sakinlerine şükranlarımı sunuyorum! Hepinizi kutlarım! Dünyanın en iyi köprüsü, güzel kenti ve güzel insanları Vladivostok’ta!” dedi.

Yerel basın, etkinliğin ayrıca Pasifik Okyanusu’nun Rusya kıyısında Vladivostok kentinin kuruluşunun 153’üncü yılı vesilesi ile düzenlendiğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.