Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sait uyardı: Uyanık olun

Sait uyardı: Uyanık olun

İsmini kullanarak koruması veya danışmanı olduğunu dile getirerek esnaftan istekte bulunanların artması nedeniyle harekete geçen AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait tespit ettiği kişiler hakkında yasal işlemlere başvuracak.

  • Ege Postası
  • 17.06.2013 - 16:51
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait İzmir’de ikamet ettiği ilçe olan Buca’da esnafa ‘uyanıklara karşı uyanık olun’ çağrısında bulundu. İsmini kullanarak koruması veya danışmanı olduğunu dile getirerek esnaftan istekte bulunanların artması nedeniyle harekete geçen Sait tespit ettiği kişiler hakkında yasal işlemlere başvuracak. Son olarak Buca’da kendisini Sait’in koruması veya danışmanı olarak tanıtarak esnafa ‘şu kişiye 24 saat içinde iş bulun’ talimatı verenlerin artması nedeniyle zor durumda kalan vekil Sait, böyle bir durumla karşılaşan bir esnafın hemen kendisini aramasını istedi.

“YAPANLARI TESPİT EDİYORUM”

Vekil olarak her zaman vatandaşların yanında olduğunu ve kentinin sorunlarıyla ilgilendiğini dile getiren Sait Ege Postası'na yaptığı açıklamada  “Bazı uyanıklar ismimizi kullanıp danışmanımız veya korumamız olduğunu söyleyip esnaftan bir takım şeyler istiyorlarmış. Son zamanlarda bu olaylar arttı. Esnafı arayıp ‘şu isimdeki kişiye 24 saat içinde iş bulun’ diye benim adımı kullanıyorlarmış. Olayı araştırıp arayan numaralara ulaştığımda şok cevaplar aldım. ‘Ben sana oy verdim tabi ki iş isteyeceğim’ diyorlar. Bu kabul edilemez bir durum. Danışmanımın veya korumamın böyle bir girişimde olması da imkansız... Özellikle esnafa çağrım uyanık olsunlar. Benim adımı kullanıp çıkar elde etmek isteyenler olursa bana ulaşsınlar. Bunu yapanları tespit edip gerekli işlemleri yapacağım”dedi. Sait, İzmirdeki danismanlarının Ersan Arpa, Hakan Serbest ve İlhan Sakiroğlu olduğunu belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.