Dolar 34,1407
%0.01
Euro 37,9753
%0.16
Altın 2.882,300
%-0.11
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tedbirli meclis üyelerine 'gruba gel' çağrısı sıkıntı yarattı

Tedbirli meclis üyelerine 'gruba gel' çağrısı sıkıntı yarattı

CHP Buca'da "geçici ihraç" istemiyle tedbirli olarak İl Disiplin Kurulu'na sevk edilen Emre Aykut, Cevat Kızıalteş, Sevilay Dursun ve Ercan Geçgel'e "CHP Grup toplantısına" katılmaları için yapılan çağrı kafaları karışırdı. Dursun ve Geçgel'in gelmediği toplantıya Aykut'un girmesi engellenirken, Kızılateş'in içeri girmesine diğer meclis üyelerinden tepki geldi. CHP Buca İlçe Başkanı Bekdaş Gül hatanın parti sekreterinin hatalı şekilde telefon ederek 4 meclis üyesini gruba çağırmasından kaynaklandığını savundu

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 11:10
BÜNYAMİN DOBRUCALI/ HABER SERVİSİ- Perşembe günü yapılan Buca Meclisi öncesi toplanan CHP Grubu'na ilginç bir sıkıntı damga vurdu. Parti sekreteri tarafından toplantıya katılma çağrısı alan meclis üyelerinden 4'ü, geçtiğimiz günlerde "geçici ihraç" istemiyle tedbirli olarak İl Disiplin Kurulu'na sevk edilen ve grup toplantılarına katılmaları tüzük gereği yasak olan Meclis Üyeleri Emre Aykut, Cevat Kızılateş, Sevilay Dursun ve Ercan Geçgel'di.
Ufak çaplı bir sağlık operasyonu geçiren Sevilay Dursun'un olmadığı, Ercan Geçgel'in hiç katılmadığı Grup toplantısına girmek isteyen Emre Aykut'un engellendiği bilgisi siyasi kulisleri hareketlendirdi. İsmi yasaklılar arasında bulunan Cevat Kızılateş ise grup toplantısana katıldı. Ancak bu durum diğer meclis üyelerinin tepkisini çekti. Meclis Üyesi Veli Balyemez "tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilen birinin Grup toplantısına katılamaycağını hatırlatarak Cevat Kızılateş'in toplantıya katılmasına tepki gösterdi. Tepkilerin ardından Kızılateş'in toplantıyı terk ettiği öğrenildi.

HATA SEKRETERDEN KAYNAKLANIYOR
Emre Aykut'un toplantıya girmesinin engellendiği iddialarını reddeden CHP Buca İlçe Başkanı Bekdaş Gül "Ercan Geçgel zaten normal zamanda da toplantılara gelmeyen bir isimdi. Tedbirli olarak sevk edilen arkadaşlar grup toplantısına katılamaz.. Buradaki sorun resmi evrak arkadaşlara tebliğ edilmemiş. Sekreter arkadaşımız da bilmeden bütün meclis üyesi arkadaşları arayarak parti grubuna çağırmış. Cevat Kızılateş gruba geldi. Ama sonra çıktı. Aykut'un engellendiği doğru değil, diğer arkadaşlar zaten hiç gruba gelmediler" dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.