Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delegeye mektupla mesaj

Delegeye mektupla mesaj

CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya son dönem delegelerine yazdığı teşekkür mektubunda "Siz, onurlu sosyal demokratlarla, CHP bayrağını Buca’da dalgalandırmaya devam etmek için omuz omuza yürüyor olmak bana gurur veriyor" dedi.  O ilçede seçimler öncesi

  • Ege Postası
  • 07.09.2017 - 11:52

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya 10 Eylül'de başlayacak delege seçimleri takvimi öncesi, görev süresi sona erecek olan delegelere teşekkür mektubu gönderdi. Mektubunda "Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94 yıldır üstlenmiş olduğu misyonu Bucamızda kongre delegesi olarak temsil eden sizlerle bu süreçte zorlu sınavlar verdik" diye Başkan Kaya bu dönemde verilen mücadelenin nesiller boyu unutulmayacağını söyledi. 

Mektubuna"Cumhuriyetimizin aydınlık yarınları için sürdürdüğüm mücadelede birlikte yürüdüğüm yol arkadaşlarım" sözleriyle başlayan Kaya, "2002’den bu yana AKP iktidarının, Cumhuriyet’in kuruluşunun hemen ardından başlayan karşı devrimi artık kurumsallaştırdığını görüyoruz. Toplumun tüm kesimlerinin iliklerine kadar hissettiği baskı, dışlama, ötekileştirme politikalarıyla iktidar Cumhuriyetimizin tüm değerlerine topyekun bir saldırı gerçekleştirmektedir. Savaşın içinden barışı çıkarma, tutsak bir milletten tam bağımsız bir ülke yaratma cesareti ve başarısını gösteren Mustafa Kemal Atatürk ile arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti bugün kuşatma altındadır. İktidarın bu değişim projesi karşısında Cumhuriyetimizin aydınlık yarınlarının tek sigortası Cumhuriyet Halk Partisi’dir" ifadelerini kullandı. 

KONGREDE BİRLİK MESAJI

"Siz, onurlu sosyal demokratlarla, CHP bayrağını Buca’da dalgalandırmaya devam etmek için omuz omuza yürüyor olmak bana gurur veriyor" diyen Kaya "Kuşatma altındaki Cumhuriyetimize sahip çıkma noktasında önümüzde yine zorlu sınavlar bulunmaktadır. Halkımızın aydınlık yarınlar beklentisine cevap verecek kadroları kurma görevi bir kez daha, sizlere, parti emekçilerimize düşüyor. Başlayacak kongre sürecinde yine gerçek birer Cumhuriyet Halk Partili olma sorumluluğuyla hareket edeceğinize inancım tamdır" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.