Dolar 34,1451
%0.11
Euro 38,2391
%0.19
Altın 2.916,960
%0.08
Bist-100 10.037,00
%0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Çiğli’den anlamlı ziyaret

AK Parti Çiğli’den anlamlı ziyaret

Ak Parti Çiğli İlçe Başkanlığı, Sağlık Haftası ve Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri sebebiyle ilçede bulunan kurumlara bir dizi ziyaretler düzenledi. İlçe Başkanı Adnan Yılmaz; Belediye Meclis Üyesi Mustafa Akar ve beraberindeki ekip ile birlikte Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 10.04.2013 - 19:22
İZMİR-  Ekibiyle birlikte önce İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Başkan Yılmaz, müdürlükte görev yapan polis memurlarının kuruluş gününü tek tek kutladıktan sonra; Çiğli İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Aşkın’ı makamında ziyaret etti. Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirten Yılmaz; “Polis teşkilatımız bu ülkenin göz bebeğidir. Halkla barışık el ele yürüyen bir teşkilatı görmekten dolayı çok mutluyuz. İnanıyorum ki Çiğli Emniyet Müdürlüğü de Çiğli’nin yükselmesinde elinden gelen hizmetin en iyisini yapacaktır” şeklinde konuştu. İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Aşkın ise gelen heyete ikramda bulunduktan sonra, Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın yeni binasının hayırlı olmasını diledi.

ÇİĞLİ SAĞLIK KENTİ OLACAK
Beraberindeki heyetle daha sonra Çiğli Sağlık Grup Başkanlığı’na geçen Adnan Yılmaz, burada İlçe Sağlık Müdürü Yüksel Demirağ ile görüştü. Yılmaz burada; sağlık alanında getirilen yeniliklere vurgu yaparak; “Hükümetimizin katkılarıyla Çiğli bir sağlık kenti olma yolunda önemli adımlar atmıştır. Başarılı yöneticilerin çalışmalarıyla inşallah bu gelişme devam edecektir” diye konuştu. Sağlık Müdürü Yüksel Demirağ ise: “Çiğli iki tane üniversite, 400 yataklı bölge hastanesi, Devlet Hastanesi ve Özel Hastaneler ile büyük bir değişim içinde; bu potansiyel iyi değerlendirilirse Çiğli hak ettiği güzel yerlere gelecektir” dedi.

Ak Parti Çiğli Yönetim Kurulu üyeleri ise; Çiğli Devlet Hastanesi, Güzeltepe Karakolu ve Atatürk Organize Sanayi Asayiş Büro Amirliği’ni ziyaret ederek çalışan memurların Sağlık haftasını ve Polis haftasını kutladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.