Dolar 34,1264
%-0.03
Euro 38,0518
%0.36
Altın 2.888,980
%0.12
Bist-100 10.063,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatında tempo arttı

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatında tempo arttı

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın başlattığı sandık bazlı ev ziyaretleri son sürat devam ediyor. Başlangıçtan bu yana 3 ayını dolduran projede Karşıyaka AK Parti İlçe Teşkilatı 3500 eve girdi. Projeden umutlu olduklarını ve verim aldıklarını belirten Karşıyaka AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, projeden beklentilerini ve ilçenin diğer çalışmalarını Ege Postası’na anlattı.

  • Ege Postası
  • 01.02.2013 - 12:12
 EGE POSTASI- HABER SERVİSİ- AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli bugünlerde başını kaşıyacak vakit bulamıyor. Yerel seçimler öncesi ‘sandık’ bazlı ev ziyareti projesine start veren ilçede gelinen nokta Başkan Sürekli’nin yüzünü güldürüyor. Projenin gidişatından umutlu olduğunu belirten Başkan Sürekli “Proje kapsamında haftada 2 gün 200 eve giriliyor. Gün içerisinde kadın kolları, akşamları Ana Kademe ve Gençlik kolları olmak üzere çalışan teşkilat, proje başlangıç tarihinden bu yana 3 ay geçmesine rağmen Karşıyaka AK Parti Teşkilatı, 3500 eve girdi” diye konuştu.

HEDEF İLETİŞİMİ SAĞLAMAK

3 aydır süre gelen bu çalışmanın sandık bazlı bir çalışma olduğunu vurgulayan Başkan Sürekli, “Gündüzleri kadın kollarımız çalışıyor, akşam gençlik kolları ve ana kademe çalışıyor. Haftada 2 gün 200 eve giriliyor. Buradaki hedef hem üyelerimiz ile iletişimi sağlamak hem de seçmenlerle temasa geçmek. Bunların bir kısmı sandık bazında üye ziyareti oluyor bir kısmı da sandık bazında seçmen ziyareti oluyor” dedi.



ÇAĞRI MERKEZİ İZMİR’DE İLK
İzmir’de ilk defa çağrı merkezini hayata geçiren ilçe olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Kerem Ali Sürekli, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun da çağrı merkezini gezdiğini, çok beğendiğini söyledi. Sürekli, konuşmasını şöyle devam ettirdi, “4 kişi bu çağrı merkezlerinde çalışıyor. Bunlar haftanın 6 günü sabah 09:00 akşam 18:00 arasında çalışıyorlar. Esas işleri güncelleme yapmak. Seçmenle iletişim kurmak, vatandaşımızın da sorunlarını tespit etmek”

3 AYDA 3500 EV
Partinin üyelerine giderken randevu aldıklarını ancak seçmen ziyaretine giderken çat kapı gittiklerini belirten Başkan Sürekli, projenin iletişim konusunda olağanüsü bir faydası olduğuna değindi. Sürekli, “Üyelerimize ziyarete giderken önceden randevu alıp gidiyoruz. Seçmenlere ziyarete giderken ise çat kapı gidiyoruz. İletişimde süper bir fayda sağlıyoruz. Olumlu tepkiler alıyoruz. Olumsuz da sözler alıyoruz ve bunları üst makamlara iletiyoruz. Sorunların çözümü noktasında da gereğini yapıyoruz” dedi. Başkan Sürekli “AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı 3 aydan bu yana süre gelen bu proje kapsamında 3500 eve konuk oldu. Karşıyaka’da girmedik ev, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayana kadar çalışacağız” mesajı verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.