Dolar 34,1525
%0.16
Euro 38,0630
%-0.08
Altın 2.886,580
%0.4
Bist-100 9.911,00
%0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gültekin'in son atağı Çiğli'yi karıştırdı

Başkan Gültekin'in son atağı Çiğli'yi karıştırdı

CHP Çiğli İlçe yönetim kurulu toplantısında 3 defa toplantıya gelmediği gerekçesiyle Latif Yıldız'ın üyeliği düşürüldü.Mazaretsiz denilen Yıldız'ın mazaretini İlçe sekreterine bildirdiği ve onay almış olduğu anlaşıldı. En az 9 imzayla alınması gereken kararın 8 imzayla alınmış olması CHP Çiğli'de yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 14:30
EGE POSTASI/ CHP Çiğli'de sular bir türlü durulmuyor. Yeni bir kaosa yol açan olaylar ilçe yöneticisi Latif Yıldız'ın üyeliğinin düşürülmesiyle daha da alevlendi. Geçtiğimiz yönetim kurulu toplantısının ardından Başkan Nihat Gültekin tarafından gündeme getirilen Yıldız'ın yönetimden düşürülmesiyle ilgili karar, ilçe yöneticilerinin büyük bir çoğunluğu daha önce toplantıdan çıktığı için sadece 8 imzayla alınabildi. Latif Yıldız'ın toplantı öncesi mazaretini ilçe sekreterine bildirmiş olduğu ve ilçe sekreterinin onayını almış olduğunun anlaşılmasıyla CHP Çiğli ilçesi içinde yaşanan sıkıntı daha da büyüdü. Başkan Nihat Gültekin'in Yıldız'la ilgili kararın alındığı toplantının ardından belediye başkan adaylarından birisiyle bir restoranda kutlama yaptığı iddiaları Çiğli siyasetindeki tansiyonun yükselmesine neden oldu.

O KARAR TÜZÜĞÜ UYGUN DEĞİL
Çiğli'de yaşanan olaydan ilçe yöneticilerinin kendisini aramasıyla haberdar olduğunu açıklayan CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Arslan " ilçe yönetiminden arkadaşlar bana ulaştılar. Kendileriyle konuyu görüştüm. Alınan karar CHP tüzügüne uygun değil. Konuyu İl başkanımızAli Engin'e ileteceğim' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.