Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da AK Parti meclisi terk etti.

Bayraklı'da AK Parti meclisi terk etti.

Bayraklı Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısına Taksim gezi parkı protestosu damgasını vurdu. CHP’li bazı meclis üyeleri maske takarak, polisin eylemcilere müdahalesine tepki gösterdi. CHP’lilerin maske takmasına sert çıkan AK Parti gurubu ise meclisi terk etti.

  • Ege Postası
  • 03.06.2013 - 20:09
EGE POSTASI - Bayraklı Belediyesi Haziran ayı olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanvekili Ertuğrul Sivrioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının başında saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı söylendi. Daha sonra CHP’li bazı meclis üyeleri maske taktı. CHP’lilerin bu hareketine AK Parti grubundan tepki geldi. AK Partili Meclis Üyesi Murat Akdemir, “Bizim Karşıyaka İlçe Başkanlığı binamız yakıldı. CHP’lilerden ‘geçmiş olsun’ demelerini beklerdik. Ama bunun yerine burada şov yapıyorlar. Şov yapılan bir yerde bizim yerimiz yok” dedi. Bu sözlerin ardından AK Parti grubu sessiz bir şekilde meclisi terk etti.

CHP Grup Başkanvekili Remzi Palabıyık, AK Partililerin tahammülsüz olduğunu belirterek, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Arkadaşlarımız bireysel olarak Taksim gezi parkı sonrası başlayan gösterilere polisin yaptığı müdahaleye tepki göstererek ma

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.